از دوگانگی های غرب در حمایت از تروریسم تا پیروز انتخابات 28 خرداد از دید گاه رهبر انقلاب / تحلیل

سه شنبه 8 تیر 1400 - 12:23:15
از دوگانگی های غرب در حمایت از تروریسم تا پیروز انتخابات 28 خرداد از دید گاه رهبر انقلاب / تحلیل

تهران - الکوثر : حضرت آیت الله خامنه ای ،رهبر معظم انقلاب اسلامی ؛صبح دوشنبه در سالروز شهادت آیت‌الله بهشتی و روز قوه قضائیه، در دیدار رئیس و مسئولان این قوه، به تبیین دو مسئله مهم پرداختند .

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، نخستین مسئله ای که رهبر معظم انقلاب  بدان اشاره کردند ماهیت و اهداف دشمنان از اقدام به  جنایات  تروریستی است . رهبر معظم انقلاب در این خصوص  به دوگانگی های غرب در حمایت از تروریسم پرداختند و به این نکته اشاره کردند که  امروز عاملان این جنایات  با حمایت فرانسه و دیگر کشورهای مدعی حقوق بشر آزادانه فعالیت می‌کنند که انسان از وقاحت غربی‌ها در ادعاهای حقوق بشری و دادن تریبون و حمایت از این تروریست‌ها حیرت می‌کند.

مسئله دیگری که رهبر انقلاب در بیانات شان به تحلیل و تبیین ان پرداختند؛ حماسه‌آفرینی ملت ایران در انتخابات ۲۸ خرداد بود.
ایشان فعالیت هزاران دستگاه تبلیغاتی از جمله رسانه‌های آمریکایی، انگلیسی و برخی کشورهای مرتجع و روسیاه و بکارگیری تعدادی از عناصر خائن ایرانی برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات را در دنیا بی‌سابقه دانستند و افزودند: آنها به برخی بهانه‌ها مانند مشکلات معیشتی یا بعضی حوادثی که بعداً رخ داد مانند بحث احراز یا عدم احراز صلاحیتها نیز امید بسته بودند.
امید بیگانگان این بود که بر اثر این بهانه‌ها مشارکت در انتخابات به ۲۰ تا ۲۵ درصد برسد که این امید محقق نشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به سخنان یک مقام آمریکایی درباره انتخابات ایران نیز گفتند: انتخابات آمریکا در چشم همه دنیا مفتضح شد حالا همان مفتضحین بعد از چند ماه زبان درآورده و از انتخابات ایران ایراد می‌گیرند در حالی‌که آنها با آن افتضاح، دیگر نباید یک کلمه راجع به انتخابات حرف بزنند.
حضورپر شور مردم در پای صندوق های رای برغم شرایط ناشی از شیوع کرونا  که بطور طبیعی می توانست بر میزان مشارکت در انتخابات تاثیراتی داشته باشد دارای پیام های مهمی بود. بدون‌تردید یکی از مهم‌ترین عرصه‌های نقش‌آفرینی مردم ، در  دفاع  از «جمهوریت» و «اسلامیت» مشارکت در انتخابات  و تحقق اصل مردم سالاری دینی است .

رهبر انقلاب در سخنانی در تبیین این نکته تصریح کرده اند : «ما مردم‌سالاری  دینی را مایه رشد می‌دانیم، مایه توسعه می‌دانیم؛ هم توسعه معنوی، هم توسعه مادی. مردم‌سالاری دینی ارزش بسیار والایی است که ما برای دنیا و آخرت مردم از آن بهره‌مند شده‌ایم.»

 شور انتخاباتی در28 خرداد و حضور حماسی مردم در پای صندوق‌های رأی یکبار دیگر تهدیدهای دشمنان را بی‌اثر و دشمنان  را ناامید کرد که  این تنها بخشی از آثار حماسه حضور در انتخابات است.

نکته مهم دیگر در نگاه به اهمیت سخنان امروز رهبر معظم انقلاب در تحلیل حضور حماسی مردم در انتخابات 28 خرداد؛ موقع شناسی وشناخت به هنگام  توطئه ها و ناکام گذاشتن دشمنان است. رهبر معظم انقلاب در بیان این حرکت بزرگ، مسئله کرونا و تأثیر حدود ۱۰ درصدی آن بر مشارکت بر اساس محاسبات کارشناسان را  یادآور شدند و افزودند؛ با وجود همه این مسائل، مردم با صفوف پر شور و اظهارات پر انگیزه خود از ساعات اول صبح، حماسه عظیم و واقعی آفریدند و مشت محکمی بر سینه تحریم‌کنندگان و مخالفان و معارضان انتخابات زدند.

دشمنان ملت ایران این بار نیز، سعی‌شان این بود که حضور مردم در انتخابات‌ را کمرنگ کنند. ملت ایران  با  وجود گلایه ها و برخی  انتقادها نسبت به مسایل اقتصادی و معیشتی اما خط قرمز خود را در نگاه به  انتخابات ترسیم کرد و نشان داد که هرگز در دام تبلیغات و جوسازی های بیگانگان نخواهد افتاد.

از این دیدگاه  انتخابات ۱۴۰۰ برای ملت ایران، انتخاباتی حماسی و غرور آفرین و برای دشمنان انقلاب  یک شکست مفتضحانه بود .

با تاکید همه این مولفه ها و دستاوردها ست که رهبر انقلاب، در تبیین برندگان و بازندگان انتخابات ۲۸ خرداد گفتند: برنده انتخابات، ملت ایران و همه کسانی هستند که به شور و هیجان انتخابات کمک کردند بنابراین نامزدهایی هم که رأی نیاوردند جزو برندگان هستند و در مقابل، بازنده انتخابات کسانی هستند که همه تلاش خود را کردند که مردم را از صندوق رأی دور کنند اما مردم با حضور خود، آنها را طرد و امید و طمع‌شان به نتیجه انتخابات را ناکام کردند.


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


سه شنبه 8 تیر 1400 - 12:23:5