هلوکاست رژیم صهیونیستی در غزه

چهار شنبه 14 آذر 1403 - 16:0:0
هلوکاست رژیم صهیونیستی در غزه

سیاست تعمیق قحطی و گرسنگی در غزه با هدف دستاوردسازی و جبران شکست در جبهه لبنان، گرهی از مشکلات نتانیاهو باز نمی‌کند و با ادامه جنگ‌افروزی‌ها‌، صهیونیست‌ها بیشتر در آتش جاه‌طلبی افراطی‌های کابینه خواهند سوخت.   

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  با اینکه بسیاری از مقامات سیاسی و امنیتی صهیونیستی بارها گفته‌اند ادامه جنگ در غزه بی‌فایده است اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم با دست فرمان وزرای تندرو در راستای اجرای «طرح ژنرال‌ها» و پاکسازی قومی فلسطینیان، فاجعه انسانی در این باریکه را روز به روز تشدید می‌کند، جنایتی که صدای سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری را درآورده است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه در جریان برگزاری کنفرانس بین‌المللی حمایت از غزه در قاهره، با بیان اینکه وضعیت کنونی در نوار غزه «هولناک و آخرالزمانی» است، از جامعه جهانی خواست تا پایه‌ای برای صلح پایدار در غزه و در سراسر خاورمیانه ایجاد کند.

بیشتــر بدانیــد:

رد پای بازیگران خارجی در حمله تروریست ها به حلب 

چگونه حزب‌الله تکلیف توافقات آتش‌بس را تعیین کرد؟

این درحالی است که در روزهای اخیر ارتش صهیونیستی به سه عضو تیم «آشپزخانه مرکزی جهانی» در شهر خان یونس در جنوب غزه حمله کرد. ارتش اشغالگر عمداً نیروهای امدادی در غزه، به ویژه کسانی را که برای ساکنان و آوارگان غذا تهیه می‌کنند، هدف قرار می‌دهد تا از تشدید قحطی فلسطینیان برای رسیدن به اهداف اعلانی خود استفاده کند اما این حربه نیز در 14 ماه گذشته خواست سران تل‌آویو را برآورده نکرده است.  

سازمان جهانی خواربار نیز از توقف فعالیت خود در غزه به دلیل سختی شرایط پیش رو خبر داد که این مسئله باعث افزایش فاجعه انسانی قحطی و گرسنگی به ویژه پس از تعطیلی پناهگاه‌های آورگان فلسطینی و نانوایی‌ها و خالی شدن بازار از آرد شده است.

علاوه‌بر کمبود مواد غذایی، وضعیت بهداشتی در غزه نیز فاجعه‌بار است. مدیر بیمارستان‌های وزارت بهداشت غزه وضعیت بهداشتی در این باریکه را فاجعه بار توصیف کرد و گفت که تنها 5 درصد بیمارستان‌ها فعال هستند و مابقی به دلیل جنایات صهیونیست‌ها تخریب شده‌اند و در تمام بخش‌های جراحی این بیمارستان‌ها هم کمبود شدید امکانات بهداشتی وجود دارد.

سازمان بهداشت جهانی نیز اخیرا نسبت به کمبود شدید دارو، غذا، سوخت و سرپناه در غزه به ویژه در شمال آن، هشدار داده و از رژیم صهیونیستی خواسته بود به ورود کمک‌ها کمک کند.

 

بحران مضاعف در شمال غزه

اگرچه همه مناطق غزه به لحاظ انسانی در وضعیت فاجعه‌باری به سر می‌برند اما شرایط در شمال غزه به مراتب بدتر از جنوب است.

رژیم صهیونیستی که از دو ماه پیش شمال غزه را زیر آتش موشکی و توپخانه‌ای خود گرفته، برای بیرون راندن فلسطینیان از این منطقه به هر جنایتی متوسل می‌شود.

گزارشها حاکی است که عملیات نظامی مستمر در شمال غزه منجر به آواره شدن 130 هزار نفر شده که به دنبال سرپناه در خانه‌ها، درمانگاه‌ها و فروشگاه‌های ویران شده هستند و بسیاری هم مجبورند در هوای سرد در فضای باز بمانند.

 

برنامه تل‌آویو برای ایجاد منطقه حائل در شمال غزه

در چنین شرایط فاجعه باری که صدها هزار فلسطینی با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما نتانیاهو و دارو دسته افراطی او در پی تحقق رویاهای جاه‌طلبانه خود هستند.

روزنامه نیویورک تایمز نیز گزارش داد که اسرائیل در حال ساخت پایگاه‌های نظامی در مرکز غزه است و اسرائیلی‌ها طی ماه‌های اخیر بیش از ۶۰۰ ساختمان را در این منطقه برای ایجاد منطقه حائل و گسترش پایگاه‌های نظامی خود تخریب کرده‌اند.

اشغال شمال غزه از خواسته‌های اصلی ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی است که هر روز هشدار می‌دهد در صورت توقف جنگ در غزه، از ائتلاف کابینه خارجه خواهد شد. از اینرو، نتانیاهو که زیر گیوتین ورزای تندرو قرار گرفته، مجبور است به خواسته آنها تن دهد. زیرا بن گویر مدعی است که در جبهه لبنان با نتانیاهو کنار آمده ولی در غزه با آتش‌بس موافقت نخواهد کرد 

 

توطئه برای منحرف کردن توجهات از غزه به حلب

با اینکه پیش‌بینی می‌شد با آتش‌بس در لبنان، مسیر برای توقف جنگ در غزه نیز هموار شود اما وقایعی که اخیرا در سوریه رخ داد، فضای مساعدی را برای موج سواری صهیونیستها فراهم کرد.

مقامات تل‌آویو تلاش می‌کردند تا توجهات جامعه جهانی را از غزه به سایر کانونهای بحرانی در جهان منحرف کنند و حمله تروریستها به حلب در شمال سوریه سبب شد تاحدودی خود را از زیر بار فشارهای بین‌المللی خلاص کنند. زیرا از دید مقامات اسرائیل، از این وضعیت می‌توانند برای توسعه اشغالگری و کوچاندن فلسطینیان از مناطق شمالی استفاده کنند.  

با اینکه جامعه جهانی این روزها به تحولات حلب متمرکز شده است اما در این شرایط نباید از مسئله انسانی در غزه غافل شود و باید همچنان به فشارهای خود برای توقف فوری نسل‌کشی فلسطینیان ادامه دهد.

با این حال، برخلاف انتظار سران تل‌آویو، تحولات حلب نتوانسته غزه را از کانون توجهات جهانی خارج کند و روز دوشنبه کنفرانس قاهره با حضور وزرای خارجه عربی و نمایندگانی از 100 کشور و آژانس‌های سازمان ملل و سازمانهای حقوق بشری کنفرانس حمایت از غزه برگزار شد.

سیاست تعمیق قحطی و گرسنگی در غزه با هدف دستاوردسازی و جبران شکست در جبهه لبنان، گرهی از مشکلات نتانیاهو باز نمی‌کند و با ادامه جنگ‌افروزی‌ها‌، صهیونیست‌ها بیشتر در آتش جاه‌طلبی افراطی‌های کابینه خواهند سوخت.     


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


چهار شنبه 14 آذر 1403 - 0:35:49