به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، «برنامه توسعه سازمان ملل متحد» (UNDP) اعلام کرد جنگ رژیم صهیونیستی در غزه که به گفته وزارت بهداشت فلسطین تاکنون جان بیش از 42 هزار و 600 نفر را گرفته؛ این منطقه را به دهه 1950 برگردانده است.
چیتوس نوگوچی از آژانس توسعه سازمان ملل، با آغاز مطالعهای در مورد تاثیرات اجتماعی-اقتصادی جنگ گفت: اقتصاد سرزمینهای فلسطین اشغالی، نوار غزه و کرانه باختری، اکنون 35 درصد کوچکتر از زمان آغاز تهاجم رژیم اسرائیل به غزه در حدود یک سال پیش است.
وی در یک کنفرانس مطبوعاتی سازمان ملل در ژنو تصریح کرد بر اساس برخی معیارها، سطح فقر در غزه اکنون به 100 درصد نزدیک شده و نرخ بیکاری نیز به 80 درصد رسیده است.
نوگوچی هشدار داد توسعه در غزه، عقبگرد 70 ساله داشته و به سطح سال 1955 رسیده است.
او افزود: حتی در شرایط مطلوب، در حالی که کمکهای بینالمللی در سطوح فعلی باقی بماند و بدون مانع به غزه و کرانه باختری وارد شود، باز هم حداقل یک دهه طول میکشد تا تولید اقتصادی به سطح قبل از جنگ بازگردد.
از سوی دیگر، فیلیپ لازارینی کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در توصیف شرایط وحشتناک کارکنان آنروا که در منطقه تحت محاصره کار می کنند، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: بوی مرگ همه جا پیچیده است زیرا اجساد روی سطح جادهها یا زیر آوار ماندهاند. در شمال غزه، مردم فقط منتظر مرگ هستند. آنها احساس مهجوریت، ناامیدی و تنهایی می کنند. آنها ساعت به ساعت زندگی میکنند و در هر ثانیه منتظر مرگ هستند.
وی افزود: ما خواستار برقراری آتشبس فوری در شمال غزه، حتی برای چند ساعت هستیم تا امکان عبور کمکهای بشردوستانه برای خانوادههایی که مایل به ترک آنجا هستند، فراهم شود. این حداقل کار برای نجات جان غیرنظامیانی است که هیچ ارتباطی با این درگیری ندارند.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید
سه شنبه 1 آبان 1403 - 17:47:39