تولید انبوه واکسن کووید ۱۹ از دو ماه آینده

دو شنبه 9 فروردین 1400 - 13:25:4
تولید انبوه واکسن کووید ۱۹ از دو ماه آینده

تهران- الکوثر: معاون درمان وزارت بهداشت روز یکشنبه در سفر به استان قم ضمن شرکت در جلسات استانی و دانشگاهی به ارزیابی روند ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به کرونا در این استان پرداخت.

 

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، قاسم جان بابایی در این سفر در جلسات ستاد مدیریت بحران استانداری قم و نیز ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی قم شرکت کرد.

وی همچنین ضمن بازدید و بررسی وضعیت بیمارستان امیرالمومنین (ع)، از بخش‌های بیماران کرونایی و آی سی یو این بیمارستان نیز دیدن کرده و از خدمات کادر بهداشت و درمان این مرکز قدردانی کرد.

جان بابایی در جلسه ستاد مدیریت بحران در سالن کرامت استانداری قم، با بیان اینکه کرونای انگلیسی به صورت گسترده در سطح کشور پخش شده است، افزود: مجموعه مدیریت قم عملکرد مطلوبی در مبارزه و کنترل بیماری کووید ۱۹ در طول ۱۳ ماه گذشته داشته است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تا پایان ماه رمضان جمع زیادی از افراد پرخطر علیه ویروس کرونا واکسینه می‌شوند و دو ماه بعد با تولید انبوه واکسن و واکسیناسیون عمومی، با فراغ بال بیشتری می‌توانیم مردم را نسبت به برگزاری مجدد مراسم و آیین‌های ملی و مذهبی دعوت کنیم.

وی افزود: ۴ خط تولید واکسن کرونای ایرانی راه اندازی شده و به زودی محصولات آن‌ها در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

 جان بابایی یادآور شد: ویژگی مهم بیماری کرونا غافگیری است و تمام کشور‌های دنیا از شیوع آن به نوبه خود دچار استرس و اضطراب شده‌اند.

معاون درمان وزیر بهداشت اظهار داشت: روند اجرای طرح شهید سلیمانی در قم و رهگیری افراد مبتلا به کووید ۱۹ در استان قم و تست‌های انجام شده کاملا مطلوب و رضایت بخش است.

جان بابایی اظهار داشت: در استان قم ظرفیت‌های بسیار خوبی در راستای مقابله با کرونا ایجاد شده است که نشان دهنده اقدامات علمی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم است.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به تدبیر و برنامه ریزی صورت گرفته برای ایام عید و نیمه شعبان گفت: امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم جلوی پیک جدید بیماری را بگیریم؛ اگر پروتکل‌ها رعایت شود شرایط با ثبات قبل سال نو ادامه می‌یابد.

 جان بابایی گفت: قم در چند ماه اخیر با کاهش تعداد بیماران بستری شده و فوتی‌ها روبه رو بود و میانگین فوت و بستری بیماران در این استان از میانگین کشوری پایین‌تر بود که این مهم در سایه رعایت مردم و تلاش کادر بهداشت و درمان محقق شد.

وی تصریح کرد: در این استان به ازای هر فرد مبتلا شده از ۲۰ نفر اعضای خانواده تست گرفته شده تا این افراد قرنطینه شوند و این اقدامات سبب شد که بیماری کنترل شده و شاهد مدیریت خوب بیماری در قم باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در شرایط کنونی تعداد بیماران بستری شده هنوز زیاد نیست، اما تعداد بیماران سرپایی زیاد شده، ولی اگر مراعات شود پیک جدید بیماری شکل نمی‌گیرد.


آخرین اخبار جهان و منطقه را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
جدیدترین خبرها را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید
: (کلیک کنید)
اینستاگرام instagram.com/alkawthar.tv

 


دو شنبه 9 فروردین 1400 - 13:9:13