به اشتراک بگذارید

جمهوری اسلامی برای «معنا» می‌جنگد

براندون ویچرت (Brandon J. Weichert)، نویسنده و سخنران آمریکایی نوشت: «آنچه هیچ‌کس درباره جمهوری اسلامی ایران درک نمی‌کند این است که آن‌ها برای قلمرو یا حتی منابع (یا حتی پیروزی) نمی‌جنگند؛ جمهوری اسلامی برای «معنا» می‌جنگد.

جمهوری اسلامی برای «معنا» می‌جنگد

از آنجا که غرب دچار ورشکستگی معنوی است، دشمنی را که در تهران با آن روبروست کاملاً اشتباه فهمیده است. «معنا» و آن نوع یقین معنوی که ذهن نخبگان حاکم بر ایران را تسخیر کرده، برای مادی‌گرایان واشینگتن درک‌ناپذیر است.

به همین ترتیب، امپراتوری آمریکا دشمن خود را کاملاً اشتباه ارزیابی کرد. به همین دلیل است که به‌رغم داشتن قدرت نظامی شگرف و ابزارهای مالی (روی کاغذ)، نمی‌تواند در این نبرد «پیروز» شود. شما نمی‌توانید بر دشمنی که به نیروهای معنوی مورد باورِ اسلام‌گرایان ایران ایمان دارد، غلبه کنید. هیچ تعدادِ گلوله یا بمبی نمی‌تواند آن را تغییر دهد. آن‌ها را بکشید. زیرساخت‌هایشان را نابود کنید. فقیرشان کنید. اما نمی‌توانید شکست‌شان دهید.

 تا زمانی که روش‌های مادی‌گرایانه و قابل‌پیش‌بینی خود را رها نکنیم و استراتژی کلی خود را بازنگری نکنیم، ایالات متحده هرگز در هیچ‌یک از تلاش‌هایش در «جعبه شن» (خاورمیانه) موفق نخواهد شد.»

پربازدیدترین