در «الوعد الصادق» روایت می شود: واقعاً شهادت پایان شایستهای برای مرد بزرگی چون فرمانده امیر علی حاجیزاده بود؛ مردی که در اوج آگاهی، ترکیبی از نهایت غیرت، شجاعت و ستون قدرت موشکی ایران را در خود داشت.
او جانشین شایسته پدر موشکی ایران، شهید تهرانیمقدم بود؛ کسی که گفته بود روی قبرش بنویسند «اینجا کسی خوابیده که قصد نابودی اسرائیل را داشت». در زمانی که بسیاری در ایران حتی به ساخت یک موشک کوچک امیدی نداشتند، او با دستان خالی و همراه با یاران باایمانش، قدرتی منحصر به فرد ساخت که امروز دشمن از آن میترسد. پس از شهادت فرمانده تهرانیمقدم، برخی گمان کردند برنامه موشکی ایران متوقف یا تضعیف میشود، اما رفیق راه او، حاجیزاده، با همان استقامت و ایمان، اجازه نداد پرچم این قدرت سقوط کند و آن را به قلههای افتخار رساند.
بیشتر بدانید:
پیام حضور رهبر انقلاب در شب دهم محرم؛ استمرار راه حسینی| الوعد الصادق
حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)؛ تأکیدی بر استمرار مبارزه| الوعد الصادق
امیر علی حاجیزاده در ۹ اسفند ۱۳۴۰ در محله فلاح تهران به دنیا آمد و در سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران پیوست. در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، او از تکتیراندازان سپاه بود و در عملیاتهای بزرگی همچون کربلای ۴ و ۵ و عملیاتهای والفجر حضور داشت. پس از تأسیس نیروی هوافضای سپاه در مهر ۱۳۸۸، حاجیزاده به عنوان نخستین فرمانده آن انتخاب شد و تا ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ این سمت را بر عهده داشت.
از زمان فرماندهی او، صنعت موشکی ایران وارد مرحلهای نوین شد؛ با تولید موشکهای قویتر، بردهای بلندتر و پهپادهای پیشرفته که مهمترین آنها موشک فراصوت «فتح» بود که خواب را از چشم دشمنان ایران ربوده است. شاید بسیاری ندانند که بخش عمدهای از موفقیتهای ایران در حوزه ماهوارهای نیز مرهون تلاشهای این شهید بزرگوار است. اما حاجیزاده تنها در عرصه علم و فناوری نبود که نقشآفرینی میکرد، بلکه در تصمیمات سرنوشتساز نیز حضوری فعال داشت.
در خرداد ۱۳۹۶، چند روز پس از حمله داعش به مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی، او دستور شلیک نخستین موشکهای دقیق از غرب ایران به مقرهای تروریستها در دیرالزور سوریه را صادر کرد. عملیاتهای «وعد الصادق ۱ و ۲» از بزرگترین عملیاتهای موشکی و پهپادی جهان بودند که پاسخ قاطعی به جنایات رژیم صهیونیستی به شمار میرفتند. اینها تنها بخش کوچکی از دستاوردهای این فرمانده بزرگ و متواضع است که در تاریخ ماندگار شدهاند.
امروز، همانطور که حاجیزاده جای خالی شهید تهرانیمقدم را پر کرد، شاگردان شجاع و کاردان او که خود تربیتشده دست او هستند، جایگاه او را پر خواهند کرد و راه او را ادامه خواهند داد.
دو شنبه 16 تیر 1404 - 12:24:43