شبکه الکوثر
پخش زنده
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
  • پخش زنده
  • جستجو

درس‌هايي از نهضت امام حسين (ع) براي مبارزه با ظلم و ستم| أنوار الإباء

سید زید البطاط در برنامه «أنوار الآباء» با تاکید بر جایگاه نهضت امام حسین علیه السلام، آن را نمادی برجسته از استقامت و ایمان عمیق در برابر ظلم دانست. وی امام حسین (ع) را نمونه‌ای بزرگ برای آزادگان و مجاهدانی معرفی کرد که در راه حق و عدالت باید با ایمان راسخ، صداقت و پایبندی به اصول، با ظلم مقابله کنند.

نهضت امام حسین علیه السلام نمادی از استقامت و ایمان عمیق در برابر ظلم و ستم است، موضوعی که شیخسید زید البطاط در برنامه «أنوار الإباء» به آن پرداخت.

ایشان بیان کرد: نهضت امام حسین علیه السلام نمونه‌ای بزرگ و الگویی ارزشمند برای آزادگان و مجاهدان در مقابله با ظلم و سرکوب است.

بیشتر بدانید:

دو عامل اصلی جاودانگی شهدای امت از نگاه سید محمد الشوکی| أنوار الإباء

ياران اندك و دشمنان بسيار؛ تحليلي بر شرايط روز عاشورا| أنوار الإباء

  • نخست امام حسین علیه السلام مصداق صلابت و استقامت در مقابل باطل بود، به گونه‌ای که از همان روز نخست ایستادگی خود را حفظ کرد و شعار «مثلی لا یبايع یزید» را سر داد و با وجود تمامی سختی‌ها و خیانت‌ها نپذیرفت که تسلیم شود و در نهایت در کربلا به شهادت رسید.
  • مهمان برنامه افزود: دوم، امام حسین علیه السلام ایمان عمیقی به نصرت الهی داشت و به یقین اعتقاد داشت که خداوند این قیام را با وجود همه موانع یاری خواهد کرد. وی در نامه خود به بنی‌هاشم بیان کرد که هر کس به او ملحق شود، شهید می‌شود و هر که نرسد، فتح را درک نخواهد کرد و تأکید کرد که این حرکت، فتح بزرگی است که به دست خداوند رقم خورده است.
  • سوم امام حسین علیه السلام نمونه‌ای از صداقت، صراحت و پایبندی به اخلاق بود، چرا که هرگز به فریب یا مکر پناه نبرد و با پیروان و دشمنان خود به روشنی و بی‌پرده سخن گفت و اصل عدم بیعت با یزید را با قاطعیت حفظ کرد.

سید البطاط ادامه داد: آموزه‌هایی که از نهضت امام حسین علیه السلام گرفته‌ایم، پایه‌ای محکم برای هر کسی است که در راه حق و عدالت گام برمی‌دارد؛ استقامت در اصول، ایمان به خدا و صداقت در رفتار، کلیدهای پیروزی در هر مواجهه‌ای با ظلم هستند.

  • در پی حادثه تلخ سقوط بالگرد و شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه، نماهنگ «شهید جمهور» که توسط گروه‌های سرود حبیب و نور اجرا شده است منتشر شد.
    نماهنگ شهید جمهور منتشر شد
  • معاون دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که تعرض به قرآن کریم، بخشی از پروژه آمریکا و صهیونیسم و تثبیت اشغالگری در منطقه است.
    شیخ نعیم قاسم: تعرض به قرآن کریم پروژه‌ای آمریکایی صهیونیستی است
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
Nilesat 11900 V | Badr 8 11747 V | Badr5 12284 V
تمامی حقوق محفوظ است