شبکه الکوثر
پخش زنده
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
  • پخش زنده
  • جستجو

وزارت اطلاعات ايران بزرگ‌ترين عمليات نفوذ امنيتي عليه رژيم صهيونيستي را اجرا كرد | قضية ساخنة

دکتر حسن هانی‌زاده، نویسنده و تحلیلگر سیاسی، روز گذشته در برنامه گفتگویی قضیة ساخنة که از شبکه جهانی الکوثر پخش می شود درباره "ایران و ضربه جدید به اطلاعات رژیم صهیونیستی" صحبت کرد.

دکتر هانی‌زاده در این برنامه گفت: این عملیات نوعی که دستگاه‌های امنیتی ایران در نفوذ به دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی انجام دادند، شکستی آشکار برای رژیم صهیونیستی است. این شکست پس از عملیات جنگ ۳۳ روزه در لبنان در سال ۲۰۰۶ و شکست مقوله "ارتش اسرائیل شکست‌ناپذیر است" به وقوع پیوست. اکنون مقوله جدیدی در حال شکل‌گیری است: فروپاشی دستگاه‌های امنیتی اسرائیل که به شدت محکم و خطرناک به نظر می‌رسیدند. این دستگاه‌ها ابتدا با بیش از ۱۴ دستگاه امنیتی منطقه‌ای در کشورهای مختلف مرتبط هستند.

بیشتر بدانید

ایستادگی بی رقیب یمن، ناو هواپیمابر هری ترومن را مجبور به ترک منطقه کرد | مع المراسلین

وی افزود: این دستگاه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی با دستگاه‌های اطلاعاتی اروپایی و آمریکایی (سیا) مرتبط هستند. این امر نشان می‌دهد که این موسسه اطلاعاتی صهیونیستی غیرقابل نفوذ است، اما ایران توانست در یک عملیات بسیار پیچیده و دقیق، به عمق ساختمان‌های تل‌آویو که مربوط به دستگاه‌های اطلاعاتی به ویژه موساد است نفوذ کرده و مقادیر زیادی از اسناد محرمانه را از اراضی اشغالی به داخل ایران منتقل کند. این اسناد شامل موضوعات امنیتی و محرمانه در خصوص تأسیسات هسته‌ای، عوامل همکاری‌کننده با رژیم صهیونیستی، دستگاه‌های امنیتی صهیونیستی و ترورهایی است که طی دهه‌ها علیه شخصیت‌های برجسته جهان اسلام و عرب انجام شده است. این عملیات اولین بار در طول هفت دهه تاریخ موساد صورت گرفته است.

دکتر هانی‌زاده ادامه داد: از زمان تأسیس موساد تا کنون هیچ کشوری در منطقه و جهان نتوانسته است این دستگاه امنیتی را نفوذ کند.

  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. مستند به زبان عربی با زیرنویس فارسی است.
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت چهارم
  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. مستند به زبان عربی با زیر نویس فارسی است
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت سوم
  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. این مستند به زبان عربی با زیر نویس فارسی است.
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت اول
  • در این مستند با شخصیت‌های مختلفی که به نحوی در راهپیمایی اربعین حضور دارند گفتگو شده است. مستند به زبان عربی با زیر نویس فارسی است.
    مستند روایی «مسیر عاشقی»؛ قسمت دوم
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
Nilesat 11900 V | Badr 8 11747 V | Badr5 12284 V
تمامی حقوق محفوظ است