آیت‌الله جوادی آملی: وجود آیت‌الله سیستانی، نعمتی عظیم برای مسلمانان | قضیة ساخنة

جمعه 26 اردیبهشت 1404 - 8:0:0

در گزارش برنامه «قضیة ساخنة» رواتی می شود: مرجع عالی‌قدر شیعه، آیت‌الله شیخ عبدالله جوادی آملی، در سفر خود به عراق با علمای برجسته و شخصیت‌های دینی دیدار کرد. این سفر، که شامل ملاقات تاریخی با آیت‌الله العظمی سید علی سیستانی و حضور در مراسم باشکوه آستان مقدس علوی بود، بر اهمیت تعامل علمی و تقویت روابط معرفتی میان حوزه‌های علمیه ایران و عراق تأکید داشت.

یت‌الله شیخ عبدالله جوادی آملی، مرجع عالی‌قدر دینی، وارد کشور عراق شد و در جوار بارگاه مطهر امیرالمؤمنین علی (ع) در نجف اشرف، با جمعی از برجسته‌ترین شخصیت‌های علمی، دینی و اخلاقی دیدار کرد. ایشان همچنین در مجموعه‌ای از جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی، دینی و معرفتی حضور یافتند.

در نخستین روز حضور در نجف اشرف، ایشان دیداری تاریخی با آیت‌الله العظمی سید علی سیستانی، مرجع عالی‌قدر شیعیان، داشتند. در این دیدار، آیت‌الله سیستانی تأکید کرد که نگاه وی به حوزه علمیه قم هیچ تفاوتی با نگاهش به حوزه نجف ندارد و اظهار داشت که با تمام توان در راستای حمایت از حوزه‌های علمیه تلاش خواهد کرد.

در ادامه این سفر، آیت‌الله جوادی آملی مورد استقبال گرم رهبر جریان صدر، سید مقتدی صدر، قرار گرفت. سید مقتدی صدر ضمن ابراز احترام به ایشان، سلامت و اقامت خوش برای وی آرزو کرد.

بیشتر بدانید:

تحلیل اهداف پنهان سفر ترامپ؛ صلح‌طلبی یا استمرار سیاست‌های سلطه‌جویانه؟ | قضیة ساخنة

استراتژی «اول آمریکا»؛ آیا منطقه به پرداخت تعهدات مالی ترامپ تن خواهد داد؟ | قضیة ساخنة

بخش امور فکری و فرهنگی آستان مقدس علوی نیز مراسم باشکوهی به پاس تجلیل از خدمات علمی و معرفتی آیت‌الله جوادی آملی برگزار کرد. در این مراسم، ایشان در اقدامی ارزشمند، مجموعه کامل تفسیر «تسنیم» در ۸۰ جلد را به آستان مقدس علوی اهدا کردند.

این مراسم با حضور بیش از ۱۲۰۰ طلبه علوم دینی و جمعی از مسئولان آستان برگزار شد. آیت‌الله جوادی آملی در سخنرانی خود بر جایگاه والای قرآن کریم و اهل‌بیت (ع) تأکید کرد و بیان داشت که فهم صحیح قرآن تنها در پرتو تعالیم اهل طهارت میسر است و هیچ‌کس نمی‌تواند مدعی سخن‌گفتن به‌نام قرآن باشد مگر آنکه در مکتب اهل‌بیت (ع) تربیت شده باشد.

ایشان همچنین با اشاره به جایگاه تاریخی و علمی حوزه علمیه نجف اشرف تصریح کردند که این حوزه از دیرباز سرچشمه دانش و معرفت در جهان اسلام بوده و علمای آن در زمره استادان و مربیان برجسته تمامی حوزه‌های علمیه جهان قرار دارند.

در پایان این سفر، آیت‌الله جوادی آملی از آستان مقدس علوی و ضریح مطهر حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) زیارت کردند. این دیدارها و نشست‌های علمی در راستای تعمیق روابط دینی و معرفتی میان حوزه‌های علمیه ایران و عراق صورت گرفته و بار دیگر بر اهمیت تعامل علمی و تقویت پیوندهای فکری در جهان اسلام تأکید شد.


جمعه 26 اردیبهشت 1404 - 8:16:25