آیا می توان به نتایج اجلاس سران کشور‌های اسلامی امیدوار بود؟

چهار شنبه 23 آبان 1403 - 15:0:0
آیا می توان به نتایج اجلاس سران کشور‌های اسلامی امیدوار بود؟

دکتر محمد شمص کارشناس و پژوهشگر امور سیاسی و مدیر وبسایت «الخنادق» در برنامه «قضیة ساخنة» از شبکه الکوثر با اشاره به مطلوب نبودن بیانیه پایانی نشست ریاض اظهار کرد: محکومیت تهاجم وحشیانه اسرائیل به لبنان و غزه و تاکید بر ضرورت مقابله با تجاوز اسرائیل به غزه و لبنان از نکات مثبت این نشست بود.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  ریاض میزبان نشست مقدماتی وزرای کشورهای عربی و اسلامی بود که با هدف بررسی راه های دستیابی به آتش بس در باریکه غزه و لبنان تشکیل جلسه شد.

دکتر محمد شمص کارشناس و پژوهشگر امور سیاسی و مدیر وبسایت «الخنادق» در برنامه «قضیة ساخنة» از شبکه الکوثر گفت: هرچند اجلاس سران عربی و اسلامی که در ریاض برگزار شد موفق نشد تجاوزات به فلسطین و لبنان را متوقف کند، اما شاید بتوان به برخی از محورهای محور‌های مطروحه در متن قطعنامه مصوب اجلاس سران امیدوار بود.

بیشتــر بدانیــد:

رونمایی از «زیر شعله‌های آتش» در شبکه جهانــــی الکوثـــر / روایت مقاومت دلیرانه مردم لبنان

بندر فاو دروازه اقتصادی عراق و منطقه غرب آسیا

دکتر شمس افزود: از جمله نکات مثبت نیز اعلام حمایت های بشردوستانه و شاید مالی و ارسال کمک های مردمی فلسطین و لبنان از سوی کشورهای عربی و اسلامی است. از حواشی اجلاس سخنرانی محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در محکومیت هرگونه حمله به حاکمیت ایران، بود که نشان می دهد که روابط ایران و عربستان به آرامی در حال پیشرفت است.

مدیر وبسایت الخناق افزود: بیانیه پایانی اجلاس عربی و اسلامی مرد دلخواه و تأثیرگذار نبود، این در حالی است که اتحاد اعراب و مسلمانان می توانند از تمام کارت هایی که دارند برای فشار بر غرب و آمریکا استفاده کنند. و از تجاوزات رژیم صهیونیستی به فلسطین و لبنان جلوگیری کند، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و این بسیار ناامیدکننده بود.

یکی دیگر از نکات مثبت اجلاس، سخنرانی بشار اسد رئیس جمهور سوریه بود که در آن رژیم صهیونیستی را مسؤول همه جنایات منطقه دانست و مقاومت را ستود.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


چهار شنبه 23 آبان 1403 - 15:13:55