به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، این حزب که خودش را یک حزب مرکزگرا معرفی میکند نام «Forward» (فوروارد به معنی «به پیش») را برگزیده و از روز پنجشنبه تحت ریاست «اندرو یانگ»، نامزد سابق حزب دموکرات در انتخابات ریاستجمهوری و «کریستین تاد ویتمن»، فرماندار سابق ایالت نیوجرسی (که جمهوریخواه است) آغاز به کار کرده است.
در وبسایت حزب فوروارد درباره ضرورت تشکیل آن اینطور آمده است: «در حالی که سایر حزبهای سیاسی در آمریکا به دنبال تقسیم کردن مردم به اردوگاههای مختلف هستند هدف حزب فوروارد یکپارچه کردن آنها است... نه راست، نه چپ، به پیش ».
اندرو یانگ در یک پیام ویدئویی گفت که هدف این حزب «پیدا کردن راه حل برای مشکلهایی است که دارند به معنای واقعی کلمه ما را دیوانه میکنند.»
«فوروارد» حاصل ادغام سه حزب دیگری است که در سالهای گذشته در واکنش به بنبستهای سیاسی مشهود در نظام حکومتی آمریکا به وجود آمده بودند. آن سه حزب عبارتند از:
«جنبش Renew America» که در سال ۲۰۲۱ به رهبری گروهی از مقامهای سابق حزب جمهوریخواه آغاز به کار کرد؛
«جنبش Serve America»، که تحت هدایت «دیوید جالی»، سیاستمدار سابق حزب جمهوریخواه ایجاد شد و گروهی از دموکراتها و جمهوریخواهان و سیاستمداران مستقل را گرد هم آورد؛
«حزب Forward» که توسط اندرو یانگ آغاز به کار کرده بود.
جالی، ویتمن و یانگ روز چهارشنبه در یادداشتی در روزنامه واشنگتنپست ضمن اذعان به اینکه تا کنون تمامی تلاشها برای تشکیل یک حزب سوم در برابر احزاب جمهوریخواه و دموکرات به شکست منجر شدهاند تلاش کردهاند توضیح بدهند که چرا فکر میکنند این اتفاق درباره جنبش «فوروارد » رخ نخواهد داد.
بخش مهمی از دلایلی که این سه سیاستمدار فکر میکنند باعث خواهد شد حزب فوروارد به سرنوشت حزبهای پیشین دچار نشود، بحرانهایی است که در حال حاضر جامعه آمریکا با آنها روبرو است.
موسسان حزب جدید ابراز نگرانی کردهاند «چنانچه کاری انجام نشود، ایالات متحده به شکلی که قابل تشخیص باشد به سیصدمین تولد خودش در این قرن نخواهد رسید.»
آنها در ادامه خاطرنشان کردهاند: «مسئله شوکآور اینکه تقریباً ۳۰ میلیون از آمریکاییها معتقدند خشونت علیه دولت فعلی موجه است. همین تعداد آدم میخواهند به ضرب زور رئیسجمهور سابق دونالد ترامپ را به کاخ سفید برگردانند. این اتفاقی است که به هنگام شکست دموکراسیها رخ میدهد: مردم احساس میکنند صدایشان شنیده نمیشود و با در پیش گرفتن مسیر افراط سلاح به دست میگیرند و موجب میشوند جریان اصلی گفتوگوها به سمت "جنگ داخلی" حرکت کند.»
این سه سیاستمدار با تأکید بر اینکه «ایالات متحده به شدت به یک حزب سیاسی جدید نیاز دارد» نوشتهاند: «[آن حزب] باید منعکسکننده صداهای متعادل و مبتنی بر عقل سلیم باشد. احزاب نخنمای امروزی با خدمترسانی به گروههای حاشیهای در این امر شکست خوردهاند. در نتیجه اکثر آمریکاییها احساس میکنند نمایندهای ندارند.»
آخرین اخبار جهان اسلام را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
جدیدترین خبرها را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید: (کلیک کنید)
جمعه 7 مرداد 1401 - 16:32:54