به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، دکتر علیرضا بیگلری افزود: این واکسن ایمنی سلولی بدن را تحریک می کند و به همین دلیل می تواند با سویه های جدید از جمله امیکرون مقابله کند.
وی اظهار داشت: محققان انستیتو پاستور فعالیت خود را برای ساخت واکسن پاستوکووک به منظور مقابله با سویه جدید امیکرون آغاز کرده بودند، اما نتایج تحقیقات نشان داد که نیازی به این کار نیست و پاستوکووک می تواند با سویه جدید امیکرون مقابله کند.
بیگلری ادامه داد: کشورهایی مانند آمریکا با تزریق واکسن فایزر در مقابله با سویه امیکرون چندان موفق نبودند و مرگ و میر بالای آنان در پیک امیکرون این موضوع را تایید می کند، اما کوبا با تزریق این واکسن توانست مردم خود را در برابر سویه جدید امیکرون محافظت کند.
وی با بیان اینکه این واکسن در کوبا به افراد بالای دو سال تزریق شده است، خاطرنشان کرد: تعداد مبتلایان کمتر از دو سال بسیار بیشتر از کودکان بالاتر از دو سال است. این موضوع نشان دهنده تاثیر بسیار خوب این واکسن است.
بیگلری افزود: تا چندی قبل در کوبا واکسن پاستوکووک به کودکان بالای دو سال تزریق می شد، اما مدتی است کودکان یک تا دو سال هم وارد طرح واکسیناسیون کرونا شده اند و واکسن به این کودکان هم تزریق می شود.
استقبال بینظیر مردمی از پاستوکووک
رییس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: مردم به دلیل فعالیت صادقانه یکصد ساله انستیتو پاستور و کیفیت بالای واکسن، استقبال بی نظیری از واکسن پاستوکووک کردند که این موضوع افتخاری برای کشور است.
بیگلری، استقبال هموطنان از واکسن پاستوکووک را بسیار ارزشمند و سرمایه ای بسیار گرانبها برای انستیتو پاستور ایران اعلام کرد و گفت: قدردان مردم هستیم.
وی ادامه داد: تولید واکسن پاستوکووک توسط دو مجموعه واکسن ساز انجام شده است. این محصول فناورانه ماحصل فعالیت مشترک دو موسسه معتبر با سابقه طولانی در امر تولید واکسن است.
وی از مسئولان تقاضا کرد ارز مناسب برای تهیه تجهیزات و مواد اولیه به منظور ساخت واکسن پاستوکووک در اختیار این مجموعه قرار گیرد.
رییس انستیتو پاستور ایران گفت: قرار بود 40 میلیون یورو به همه واکسن سازها پرداخت کنند که از نحوه پرداخت به سایر واکسن سازان داخلی اطلاعی نداریم، اما در انستیتو پاستور گرفتن ارز بسیار زمان بر بوده و با پیگیری و دوندگی حدود 6 ماهه برای تامین ارز مورد نیاز برای یک حواله همراه بوده است.
بیگلری ادامه داد: ساخت واکسن نیاز به تامین تجهیزات و مواد اولیه دارد و تهیه این موارد مستلزم تامین منابع مالی مناسب است که تاکنون با کندی انجام شده است.
وی با قدردانی از حمایت هایی که تاکنون انجام شده، اظهار داشت: این واکسن ارزش سرمایه گذاری بسیار بیشتری را دارد و نباید برای 20 میلیون یورو حدود 6 ماه معطل باشد.
بیگلری ادامه داد: انستیتو پاستور ایران برای پاسداشت اعتماد یک صد ساله مردم به این انستیتو، خود را موظف می داند واکسنی ایمن، موثر و کارا در اختیار مردم قرار دهد. نتایج کارآزمایی بالینی و استقبال خوب مردم نشان می دهد که به این هدف مهم دست یافته است.
وی یادآور شد: کارآزمایی بالینی نشان داد که پاستوکووک واکسنی ایمن و موثر است. نتایج تحقیقات نشان داده این واکسن کووید-19 ابتلا به بیماری شدید، بستری و مرگ و میر را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
دو شنبه 16 اسفند 1400 - 11:19:0