به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این بیمارستان نخستین طرح بیمارستانی در کشور به شمار میرود که دارای بخش اورژانس حوادث پرتوی است.
دکتر سعید کشمیری افزود: این بیمارستان با ۸ هزار مترمربع زیربنا در دوطبقه ساخته شده و شامل بخشهای جراحی، تحت نظر اورژانس، مراقبتهای ویژه یا ICU و درمانگاه است.
وی بیان کرد: بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی شهدای هستهای بوشهر با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استانداری و نیروگاه اتمی بوشهر ساخته شده است.
دکتر کشمیری گفت: این بیمارستان با هزینهای افزون بر ۱۸۰میلیارد تومان در مدت ۳ سال ساخته شده است.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح بیمارستان هسته ای بوشهر گفت: با افتتاح بیمارستان شهدای هسته ای بوشهر شمار تختهای بستری این استان که تا قبل از سال ۹۲ کمتر از هزار تخت بود به یک هزار و ۷۰۰ تخت میرسد که در این دوره هفت ساله بیش از ۷۰ درصد تخت سازی بیمارستانی ساخته شده است.
ایرج حریرچی افزود: بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی شهدای هسته ای بوشهر افزون بر آمادگی کامل برای حوادث احتمالی هسته ای مشتمل بر تختهای آی سی یو، بخش و اورژانس هسته ای و همچنین قابلیت ارائه خدمت عمومی به مردم در شرایط فعلی و عادی را نیز دارد.
وی بیان کرد: با افتتاح این بیمارستان فشاری که روی بیمارستان شهدای خلیج فارس به دلیل وجود بیماران کرونایی وجود داشت برداشته می شود و مردم این امکان را می یابند که سایر خدمات را دریافت کنند.
قائم مقام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۵۰۰ تخت بستری نیز در زمان حاضر در استان بوشهر در حال ساخت است.
حریرچی افزود: در این استان ۱۶۴ مرکز بهداشتی درمانی یا از نو ساخته و یا به طور کامل بازسازی شده و با بازسازی ۱۲ مرکز دیگر همه مراکز بهداشتی موجود در استان بازسازی و نوسازی شده است.
وی اضافه کرد: با افتتاح این بیمارستان ۸۵ تا ۹۰ درصد همه بیماریهای مردم در استان بوشهر در این مرکز درمان می شود.
حریرچی گفت: یکی از برکتهای طرح تحول سلامت کاهش هزینه های درمان بیمارستانی است طوری که از بیشتر بستری ها زیر ۵۰۰ هزار تومان هزینه درمان دریافت می شود.
آخرین اخبار جهان و منطقه را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
جدیدترین خبرها را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید: (کلیک کنید)
اینستاگرام instagram.com/alkawthar.tv
پنج شنبه 23 بهمن 1399 - 17:32:5