رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: طرح بیچاره کردن دشمن آماده بود اما آتش‌بس مانع اجرا شد

شنبه 14 تیر 1404 - 11:0:0
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: طرح بیچاره کردن دشمن آماده بود اما آتش‌بس مانع اجرا شد

امیر موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در مراسم بزرگداشت سردار شهید سپهبد حسین سلامی با اشاره به عملیات وعده صادق ۳ گفت: پس از تجاوز رژیم صهیونیستی، ابتدا پاسخ بازدارنده و سپس عملیات تنبیهی در دستور کار قرار گرفت که با طرح آتش‌بس آمریکا، فرصت اجرای طرح نهایی گرفته شد.

امیر موسوی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم بزرگداشت سردار شهید سپهبد سلامی با اشاره به عملیات وعده صادق ۳ گفت: بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، در مرحله اول پاسخ بازدارنده انجام گرفت و در مرحله دوم عملیات تنبیهی در دستور کار قرار گرفت که آمریکا با طرح آتش بس، تلاش کردند دشمن صهیونیستی را نجات دهند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: ما طرح بیچاره کردن آنها را آماده کرده بودیم که با آتش بس این طرح فرصت اجرای آن پیش نیامد، اما اگر دوباره خطایی صورت گیرد این طرح اجرا خواهد شد. در آن صورت شاید دیگر آمریکا هم نتواند نتانیاهو را نجات دهد.

بیشتر بدانید:

«وعده صادق 3» و بازتعریف معادله بازدارندگی در منطقه غرب آسیا

افزایش چشمگیر خرید زمین توسط صهیونیست ها در قبرس پس از جنگ 12 روزه با ایران

امیر موسوی با بیان اینکه آنها دنبال این بودند که ظرف ۴۸ ساعت و حداکثر یک هفته نظام دچار فروپاشی شود، گفت: بر خلاف پیش‌بینی آنها ملت ایران پیروز شدند و مردم بر خلاف پیش بینی آنها متحد شدند و به میدان آمدند و از طرفی پاسخ جانانه نیرو‌های مسلح، آنها تازه فهمیدند در محاسبات خود اشتباه کردند.

امیر موسوی با اشاره به شخصیت و فرماندهی شهید سپهبد سلامی، افزود: شهید سپهبد حسین سلامی، از ویژگی‌های برجسته و ممتازی برخوردار بود که شایسته است به‌ عنوان یک مکتب الهام‌بخش، پیش‌روی فرماندهان، مدیران و مسئولان کشور قرار گیرد. این شهید والامقام، از برجسته‌ترین سرداران انقلاب اسلامی، از وفاداران صادق به ولایت و از نماد‌های روشن دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی ملت ایران بود.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ولایت‌مداری خالصانه و پایبندی بی‌چون‌وچرا به فرمان ها و تدابیر مقام معظم رهبری، همواره قطب‌نمای مسیر فرماندهی او به شمار می‌رفت، گفت: شجاعت، صلابت و حضور میدانی بی‌پروا در خطوط مقدم جهاد، شاخصه‌ای بارز از سبک زندگی این سردار سرافراز بود که تا پایان عمر پربرکتش بر آن پای فشرد.


شنبه 14 تیر 1404 - 9:9:39