پیامدهای اسرائیل‌گرایی ترامپ برای کودکان فلسطینی

شنبه 1 آذر 1399 - 9:49:22
پیامدهای اسرائیل‌گرایی ترامپ برای کودکان فلسطینی

تهران - الکوثر : دونالد ترامپ از ژانویه 2017 که وارد کاخ سفید شد، آشکارا «اسرائیل‌گرایی» را در سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا در پیش گرفت.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، از مظاهر اسرائیل‌گرایی در سیاست خارجی ترامپ می‌توان به معرفی قدس به عنوان پایتخت جدید اسرائیل، انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس، رونمایی از معامله قرن و اعمال فشار بر کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل اشاره کرد. اینها تنها بخشی از خدمات بزرگی است که دونالد ترامپ در 4 ساله گذشته برای اسرائیل انجام داده است. این خدمات تبعات متعددی برای فلسطینی‌ها و به خصوص کودکان فلسطینی در پی داشته است. 

یکی از پیامدهای معرفی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، تخریب شمار بیشتری از منازل فلسطینی‌ها توسط نظامیان اسرائیلی بود. در اثر این جنایت، خانواده‌های زیادی از محل زندگی‌شان مجبور به کوچ اجباری شدند که کودکان نیز بخشی از اعضای این خانواده‌ها هستند. در عین حال، از بین رفتن منازل و آواره شدن کودکان تبعاتی نظیر مشکلات روحی و همچنین تحت تاثیر قرار گرفتن تحصیل و آموزش آنها را در پی داشته است. 

در اثر جنایت‌های رژیم صهیونیستی، درگیری میان فلسطینی‌ها و این رژیم نیز در چهار سال گذشته روند افزایشی داشته است. اکتبر 2018 جنگ 4 روزه و در سال 2019 نیز در چند مرحله جنگ‌های کوتاه مدت میان طرفین رخ داد. نتیجه و برونداد این جنگ‌ها و درگیری‌ها، شهادت و زخمی شدن صدها فلسطینی در این سال‌ها بوده است که در میان آنها کودکان زیادی نیز وجود دارند. 

در همین راستا، وزارت اطلاع‌رسانی فلسطین با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد، از دسامبر 2017 که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، قدس اشغالی را پایتخت رژیم صهیونیستی عنوان کرد، 123 کودک به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر شهید و بیش از دهها هزار نفر زخمی شدند. این جنایت‌ها علیه فلسطینی‌ها و به خصوص کودکان پس از رونمایی از طرح نژادپرستانه معامله قرن در 28 ژانویه سرعت بیشتری داشته است.

باشگاه «الاسیر» ویژه امور اسیران فلسطین نیز از بازداشت بیش از 400 کودک فلسطینی از ابتدای سال 2020 تا پایان ماه اکتبر خبر داد که تنها در ماه اکتبر 63 کودک بازداشت شدند. هم اکنون حدود 170 کودک فلسطینی در میان 4 هزار و 500 اسیر فلسطینی حضور دارند. بر اساس آمار باشگاه «الاسیر» 95 درصد کودک فلسطینی در بازداشت مورد شکنجه و آزار قرار می‌گیرند و بازجویان صهیونیستی به زور از آنها اعتراف می‌گیرند.

این جنایت‌ها در حالی است که مطابق اسناد متعدد بین‌المللی، کشتن، آسیب جسمی، بازداشت و شکنجه کودکان از اقدام‌های خلاف مقررات بین‌المللی محسوب می‌شود. این جنایت‌ها نیز ضمن اینکه کودکان فلسطینی را از ادامه تحصیل محروم کرده، حق آنها را از بودن کنار والدین‌شان گرفته است. در گزارش باشگاه الاسیر آمده است، رژیم صهیونیستی تخلف‌های گسترده‌ای را در زمان بازداشت کودکان فلسطینی انجام می‌دهد که از جمله آنها، محرومیت از تکمیل درس، محرومیت از دیدار با خانواده و زندان انفرادی است.

این جنایت‌ها علیه کودکان فلسطینی در شرایطی انجام می‌شود که رژیم صهیونیستی در سال 2015 قانون صدور احکام سخت علیه کودکان اسیر را تصویب کرد که در برخی موارد به حبس ابد می‌رسد. در واقع، نه تنها رژیم صهیونیستی برای جنایت علیه کودکان قانون تصویب کرده بلکه سیاست‌های اسرائیل‌گرایانه دونالد ترامپ نیز در این سال‌ها زمینه افزایش خشونت در ابعاد مختلف علیه کودکان را فراهم کرده است. 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


شنبه 1 آذر 1399 - 9:38:0