راهبرد انقلابیون بحرینی برای تحقق خواسته‌هایشان چیست؟

چهار شنبه 25 بهمن 1396 - 12:24:17
راهبرد انقلابیون بحرینی برای تحقق خواسته‌هایشان چیست؟

تهران - الکوثر:  شیخ محمدحسن خجسته با اشاره به هفت ساله‌شدن انقلاب مردمی بحرین تصریح کرد: راهپیمایی‌ مسالمت‌آمیز راهبرد محوری ملت این کشور برای تحقق خواسته‌ها و حقوق مشروع و قانونی خود است.

 به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، شیخ محمد حسن خجسته، روحانی برجسته شیعه بحرین و عضو شورای مرکزی مجلس علمای شیعه این کشور ، ضمن گرامیداشت هفتمین سالروز انقلاب مردم این کشور گفت: مردم بحرین  برای دست‌یابی به حقوق و خواسته‌های قانونی خود در یک پیچ تاریخی جدید قرار دارند.
 وی افزود: هفتمین سالروز انقلاب مردم بحرین به دلیل اتفاقات اخیر اعم از سلب تابعیت فعالان حقوقی و سیاسی، وضعیت ناگوار زندانیان، محاکمه شهروندان در دادگاه‌های نظامی و.... در موقعیتی استثنایی قرار گرفته است.
 عضو شورای مرکزی مجلس علمای شیعه بحرین با اشاره به اقدامات خودسرانه و تجاوزگرانه نظام آل‌خلیفه علیه فعالان و شهروندان این کشور تصریح کرد: این اقدامات نظام، اراده مردم بحرین برای دست‌یابی به اهداف و خواسته‌های قانونی خود دو چندان است.
وی افزود: ملت بحرین برای رسیدن به اهداف و حقوق خود مصمم است و با اراده قوی که دارد شعار امسال سالروز انقلاب را «اراده ما قوی‌تر است» (ارادتنا اقوی) انتخاب کرده است، و همچنین، انقلابیون بحرینی درصدد هستند این پیام را به نظام آل‌خلیفه، آمریکا، اسرائیل، آل‌سعود و امارات برسانند که اراده مردم قوی‌تر و مصمم‌تر خواهد بود.
عضو شورای مرکزی مجلس علمای شیعه بحرین گفت: پیام مردم بحرین به مؤسسات و نهادهای حقوقی و بین‌المللی که در مقابل اقدامات و تجاوزات نظام آل‌خلیفه سکوت کرده، این است که تا هر زمان که این نظام از سوی مجامع بین‌المللی و کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر حمایت شود، اراده مردم برای رسیدن به حقوق قانونی خود قوی‌تر شده و مردم بحرین در راه خود مستمر و با اراده قوی ایستاده‌اند.

سلب تابعیت مخالفان؛ راهبرد نخ‌نمای نظام آل‌خلیفه
شیخ خجسته با اشاره به این که نظام آل‌خلیفه با اقدامات خودسرانه خود در سلب تابعیت مخالفان، مقابل خواست و اراده مردم ایستاده است، گفت: نظام آل‌خلیفه بعد از جنبش اصلاحی سال ۲۰۰۰ میلادی توسط حاکم بحرین، گام‌ها و نقشه‌های صهیونیستی را در پیش گرفته و از سیاست‌های آنان تبعیت می‌کند.
وی افزود: حاکم بحرین در صدد است تا سنت‌ها و آداب و رسوم مردم این کشور را تغییر داده و سیاست عادی‌سازی روابط با اسرائیل را در پیش بگیرد و این موضوعی است که مردم بحرین در مقابل آن ایستادگی می‌کنند.


نمایی از اعتراض بحرینی‌ها به انحلال مجلس علمای شیعه

این عالم بحرینی اظهار کرد: حاکم بحرین به دنبال تغییر مردم به صورتی که مطیع محض اوامر او باشند، است و فشارهای خود را پس از انقلاب ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی افزایش داده، به نحوی که یا تابعیت مخالفان خود را سلب و یا آنان را به دیگر کشورها تبعید می‌کند.
وی با اشاره به سلب تابعیت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، رهبر معنوی شیعیان بحرین از سوی نظام بحرین و حصر خانگی ایشان گفت: خاندان شیخ عیسی قاسم، عالم برجسته دینی بحرین از صد‌ها سال پیش از حضور آل‌خلیفه در بحرین زندگی کرده است، اما مقامات آل‌خلیفه با حضور تحمیلی خود در بحرین، اقدام به سلب تابعیت وی کرده و ایشان را تحت اقامت اجباری قرار داده‌اند.

سفر هیئت بحرینی به اسرائیل
شیخ خجسته در بخش دیگری از این گفت‌وگو به سفر هیئت بحرینی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین و نیز بازدید هیئت اسرائیلی از بحرین اشاره کرد و گفت: عادی‌سازی روابط با اسرائیل موضوع جدیدی برای نظام آل‌خلیفه به شمار نمی‌رود، زیرا این نظام  اقدامات خود را نسبت به گذشته علنی‌تر کرده و در بسیاری از تعاملات سیاسی با اسرائیل پیش‌قدم بوده است.
وی افزود: با وجود حضور محور مقاومت در منطقه و بحران‌های موجود، اما حکومت بحرین تلاش می‌کند تا خواست اربابان خود از جمله آمریکا و انگلیس را به سرانجام رسانده و رضایت آن‌ها را به دست آورد و رضایت آن‌ها تنها از طریق اجرای نقشه‌های اسرائیل و به رسمیت شناختن این رژیم به عنوان یک دولت مستقل به دست خواهد آمد.
این روحانی شیعه بحرینی تأکید کرد: در حال حاضر برخی از نویسندگان بحرینی، اسرائیل را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت شناخته و از آن به عنوان «کشو»  یاد می‌کنند.

سفر هیئت بحرینی به سرزمین‌های اشغالی

وی بیان کرد: هرگونه عادی‌سازی روابط و هر اقدامی که مردم بحرین را به اسرائیل نزدیک کند از نظر ما پذیرفتنی نیست و مردم بحرین آن را رد می‌کنند و مسئله عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خواست حکومت بحرین و نه مردم این کشور است.
شیخ خجسته تصریح کرد: قضیه  فلسطین و قدس شریف، همچنان موضوع محوری برای مردم بحرین و مقدم بر خواسته‌های آن‌ها است و این موضوع از ابتدای انقلاب مردم بحرین مورد توجه بوده، چرا که مسئله فلسطین، قدس شریف و مسجدالاقصی، موضوعی اساسی است که هرگز قابل چشم‌پوشی نیست.

محاکمه غیرنظامیان در دادگاه نظامی
شیخ محمدحسن خجسته در بخش دیگری از این گفت‌وگو به محاکمه غیرنظامیان در دادگاه‌های نظامی علی‌رغم ممنوعیت و باطل‌بودن آن اشاره کرد و گفت: نظام آل‌خلیفه در سیاست خود هرکاری بخواهد انجام می‌دهد و تلاش می‌کند تا با توسل به دادگاه‌های نظامی و محاکمه مردم و اقدامات غیرانسانی و غیروجدانی، احکام ظالمانه‌ای را علیه شهروندان بحرینی صادر و موانع زیادی برای رسیدن ‌آن‌ها به اهداف خود صادر کند و این دلیلی بر ضعف نظام آل‌خلیفه است و نشان می‌دهد حکومت بحرین، توان و قدرت خود را از دست داده است.

راهپیمایی مسالمت‌آمیز، راهبرد انقلابیون بحرینی 
این عالم بحرینی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که بهترین شیوه برای مقابله با محدودیت‌ها و تنگناهای ایجادشده از سوی نظام بحرین چیست؟ گفت: راهپیمایی مسالمت‌آمیز همچنانان، راهبرد محوری و اساسی جنبش مردمی بحرین است و باید اذعان کنیم که مردم انقلابی بحرین با تکیه بر این استراتژی توانسته‌اند به بسیاری از اهداف و آرمان‌های خود نزدیک شوند.



وی در پایان گفت: ما از ملت بحرین می‌خواهیم که در هفتمین سالروز انقلاب مردمی این کشور، همچنان به حضور مسالمت‌آمیز خود در خیابان‌ها ادامه دارد و در مقابل زورگویی‌های آل‌خلیفه بایستند  و نشان دهند که مردمی با فرهنگ، فهیم، بیدار و آگاه هستند و تا تحقق خواسته‌های قانونی و مشروع خود، از تظاهرات دست برنخواهند داشت و به فشار‌ها و تهدیدات حکومت بحرین توجهی ندارند.

یادآوری می‌شود، مجلس علمای شیعه بحرین در سال ۲۰۱۴ میلادی با حکم دادگاه عالی رژیم آل‌خلیفه منحل شده و شیخ محمدحسن خجسته، عضو این مجلس نیز در سال ۲۰۱۲ میلادی به دلیل اعتراض به سیاست‌های رژیم آل‌خلیفه سلب تابعیت شده و اکنون در شهر قم زندگی می‌کند.


برای عضویت در کانال تلگرام فارسی شبکه الکوثر اینجا کلیک کنید


چهار شنبه 25 بهمن 1396 - 11:16:31