روحانیون در بند بحرینی :

سید احمد الماجد؛ احیاگر شعائر حسینی دربحرین و سوریه

چهار شنبه 19 مهر 1396 - 9:25:41
سید احمد الماجد؛ احیاگر شعائر حسینی دربحرین و سوریه

علامه سید احمد الماجد، عالم فاضل دینی، استاد حوزه، خطیب حسینی، عضو پایه گذار "جمعیت عمل اسلامی" است. منامه وقتی او را شناخت که در مهم ترین محله های آن یعنی المخارقه، خروشیدن گرفت.

سید احمد الماجد در سال 2012 بدست ماموران سفاک رژیم آل خلیفه بازداشت و به 15سال زندان محکوم شده است. او از ابتدای عمر خود، زیرک، شجاع، کریم و نترس بود. سید ماجد علم آموزی خود را در ابتدای دهه هشتاد در جمهوری اسلامی ایران شروع کرد، او به قصد علم و جهاد، عازم ایران شد.

پژوهش های اولیۀ دینی او در حوزۀ حضرت قائم (عج) صورت گرفت، جایی که بیداری و نبوغ او فوران کرد. سپس با شاگردی علما و فقها، به مراتب بالای علمی رسید. از جملۀ آنها: شیخ تبریزی، وحید خراسانی، سید محمد شیرازی، برادر او سید صادق شیرازی، سید مدرسی و شیخ سند. او در برخی موارد اجازۀ اجتهاد از اساتید خود دریافت کرد. در اصطلاح حوزوی به این فرد مجتهد جزء می گویند.

حدود هجده سال در ایران و سوریه و کویت در مهاجرت به سر برد. وی یکی از بنیان گذاران حسینیۀ امام علی در منطقۀ سیده زینب در سوریه بود. این حسینیه، نقشی اساسی در احیای شعائر حسینی در این منطقه داشت.

علامه ماجد در تالیف و سخنرانی های حسینی مهارت داشت. چند کتاب تالیف کرد که برخی چاپ شده اند و برخی هنوز دست نوشته اند. او برخی عناوین را در توحید و فقه و عقاید و علم رجال بررسی کرده است. از مهمترین تالیفات او کتابی است در علم رجال به اسم: "شناسایی راویان صحیح". از دیگر تالیفات او عبارتند از : "سلسله الدفاع عن العقیده" که جلد اول آن با عنوان "اهل بیت شرکای پیامبر در دعوت هستند" چاپ شده است. و کتابی دیگر به اسم: "جامع مسائل الحج و العمره.."

سید ماجد در مسائل عقیدتی تبحّر دارد. او دیدگاهی قوی در ارائه مباحث و اقناع مخاطب دارد. او دهها تن  را شیعه کرد و این کار از طریق گفتگو و مناظره هایی بوده که در سایتها و شبکه های ماهواره ای ارائه داده است. او تدریس حوزوی دارد و رئیس حوزۀ نورالزهرا(س) برای پژوهش های اسلامی است. همچنین در تاسیس جمعیت "الرساله الاسلامیه" و عمل اسلامی "امل" نقش داشت.

پس از طلیعۀ انقلاب 14 فوریه، از علمایی بودکه در میدان شهدا ماند، سخنرانی کرد و رهبری نمود. وی می گفت: "ما خواهان کرامت هستیم و این کرامت وقتی به دست می آیدکه رژیم حاکم سرنگون شود. آن کس که کرامت ما را نابود کرده، آنرا بازنخواهد گرداند. ما باید با دستان خویش و صبر خود، کرامتمان را بازگردانیم." در روز جمعه 18 نوامبر 2012 به خانۀ پدر او در منامه حمله شد. وقتی او را نیافتند به منزل او در جنوسان رفته و بازداشتش نمودند. اتهام او مسائلی مبهم بود و خبری از او نمی رسید. سه روز پی در پی به منزل او حمله شد و دستگاه لپ تاپ و تلفن همراه و اشیای دیگر را ضبط کردند.

پس از 22 روز از بازداشتش در 2 ژانویه 2013 دست به اعتصاب غذا زد تا وضعیت و تکلیف خود را بداند. در 19 ژانویه 2013 او را به دادستانی کل بردند و در 20 می 2013 به 15 سال حبس محکوم شد.

او خطاب به قاضی گفت: " این حکم زمینی بود، پس منتظر حکم آسمانی باش!" جناب ماجد متهم به ایجاد گروهی تروریستی بود. او در 16 سپتامبر 2013 با صدای بلند به دادگاه گفت: "حکم ظالمانه در کشور ظالمان!".

دادگاه تجدید نظر در 18 ژانویه 2014 حکم صادرۀ او و همراهانش که 15 سال بود، تایید کرد.


چهار شنبه 19 مهر 1396 - 9:25:24