آزمایش "تعادل آب سرد" در راکتور تاسیسات هسته ای براکه انجام و موفقیت آمیز بودن آن اعلام شد.این رآکتور قرار است به زودی فعالیت خود را شروع کند.
نیروگاه هستهای براکه (به عربی: محطة توليد براكة) (امارات، ابوظبی، واقع در ۵۳ کیلومتری غرب شهر الرویس)، یکی از نیروگاههای کشور امارات و اولین نیروگاه هستهای این کشور با ظرفیت تولید ۵۶۰۰ مگاوات شامل ۴ رآکتور ۱۴۰۰ مگاواتی مدل APR-۱۴۰۰ طراحی شرکت برق کره (KEPCO) از نوع رآکتور آب فشرده پیشرفته است.
براساس اعلام سازمان انرژی هستهای امارات، این 4 راکتور طبق برنامه قرار است به ترتیب در سالهای 2017، 2018، 2019 و 2020 افتتاح شوند.
قرار است با پایان ساخت همه چهار نیروگاه براکه، این تاسیسات هسته ای 5600 مگاوات برق تولید کند. این مقدار، یک چهارم کل برق مورد نیاز امارات را تامین خواهد کرد.
ساخت تاسیسات هستهای امارات زیر نظر آژانس بینالمللی انرژی اتمی و توسط پیمانکاری شرکت کرهای "کپکو" با هزینه 20 میلیارد دلار در حال انجام است.
در دسامبر ۲۰۰۹، شرکت انرژی هستهای امارات (ENEC) طی قراردادی با شرکت برق کره معروف به کپکو (KEPCO) با رقم پیشنهادی ۲۰ میلیارد دلار، توافق برای ساخت اولین نیروگاه هستهای در امارات متحده عربی صورت گرفت. بنا به قرارداد، ۴رآکتور مدل APR-۱۴۰۰ به ترتیب ساخته میشود که شروع تولید برق از سال ۲۰۱۷ خواهد بود.
مراسم کلنگزنی نیروگاه در ۱۴ مارس ۲۰۱۱ برگزار شد، از جمله افرادی که در این مراسم حضور داشتند، رئیسجمهور کره جنوبی لی میونگ باک بود. ساخت واحد اول در ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۲ شروع شد، در مه ۲۰۱۳، ساخت و ساز واحد دوم شروع شد.
در سال ۲۰۱۴ کشتی حامل رآکتور شماره ۱ براکه در محل تحویل داده شد و آمادهسازی سایت برای تحویل رآکتور شماره ۳ و ۴ شروع شد. قرار است که واحد ۱ در سال ۲۰۱۷ و بقیه واحدها به ترتیب هر سال یک واحد وارد مدار شوند تا واحد ۴ که قرار است در سال ۲۰۲۰ تجاری شود.
همچنین امارات متحده عربی، پیماننامه منع گسترش سلاحهای هستهای و پروتکل الحاقی آژانس بینالمللی انرژی اتمی را امضاء کردهاست.
توافق همکاریهای دو جانبه در زمینه انرژی صلحآمیز هستهای بین نمایندگان امارات متحده عربی و ایالات متحده در سال ۲۰۰۹
در سال ۲۰۱۱ خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که به دنبال موافقت نامههای مالی، هزینه ساخت نیروگاه ۳۰ میلیارد دلار قرارداد شده بود که شامل ۱۰ میلیارد دلار سهام، ۱۰ میلیارد دلار بدهی آژانس صادرات و اعتباری و ۱۰ میلیارد دلار بدهیهای بانکها است. همچنین، ممکن است کره جنوبی بابت راهاندازی، نگهداری و عرضه سوخت، ۲۰ میلیارد دلار بگیرد.
چهار شنبه 4 مرداد 1396 - 18:3:47