جهانی ناامـــن« برای صهیونیست‌های جهان/ قتل مرموز خاخام صهیونیست در امارات

چهار شنبه 7 آذر 1403 - 14:0:0
جهانی ناامـــن« برای صهیونیست‌های جهان/ قتل مرموز خاخام صهیونیست در امارات

کشته شدن خاخام صهیونیستی در امارات نشان داد که در سایه جنایات تندروها در نوار غزه، هیچ جای جهان برای صهیونیست‌ها امن نیست.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، هر چه جنایات رژیم اشغالگر در غزه و لبنان طولانی‌تر می‌شود، ترس و وحشت بر جان صهیونیستهای خارج‌نشین سایه می‌افکند.

 احساس امنیت و آرامش برای صهیونیست‌ها در سراسر جهان، پس از شروع جنگ غزه در 7 اکتبر 2023 درحال کاهش است و با ادامه تجاوزات وحشیانه ارتش اشغالگر به غزه و لبنان، جوامع صهیونی در اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان، خود را در معرض خطر چالش نفرت و انزجار مردمی می‌بینند.

بیشتــر بدانیــد:

ناکام؛ کاریکاتور «کمال شرف» هنرمند یمنی از نتنیاهوی ناکام

دفاع آمریکا از جنایتکاران جنگی!

در این رابطه، در اتفاقی کم‌سابقه «تسی کوگان» خاخام نظامی صهیونیستی که در امارات ناپدید شده بود، روز یکشنبه جسدش از سوی مقامات امنیتی کشف شد.

وزارت کشور امارات 24 ساعت پس از این واقعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه نفر از عاملان قتل کوگان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازداشت کرده است.

امارات اعلام کرد پس از اعلام ناپدید شدن این خاخام توسط خانواده او، یک تیم تحقیقات تشکیل و به پیدا شدن جنازه وی و شناسایی و دستگیری قاتلان منجر شد و جزئیات این حادثه پس از پایان تحقیقات اعلام خواهد شد. برآوردها حاکی از آن است که ارتباط با این خاخام اسرائیلی از پنجشنبه گذشته قطع شده بود.

قتل این خاخام صهیونیست واکنش سران این رژیم را به همراه داشت که سعی کردند تا این اقدام به مسأله‌ یهودی‌ستیزی و نه اسرائیل‌ستیزی مرتبط کنند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «کشته شدن تسی کوگان، خاخام یهودی در امارات یک حمله مجرمانه، تروریستی و یهودستیزانه است. من از ربودن و کشته شدن وی عمیقاً شوکه شدم».

در واکنش به این اتفاق، مقامات تل‌آویو به شهروندان اسرائیلی توصیه کردند در موارد غیرضروری به امارات سفر نکنند. همچنین، به شهروندان صهیونیست حاضر در امارات هم توصیه کردند از رفت و آمدهای خود بکاهند و در مناطق امن باقی بمانند.

 

کوگان کیست؟

هر چند برخی رسانه‌های عبری مدعی هستند که ماموریت خاخام کوگان، این بود که بین اعراب منطقه و صهیونیستها پیوند و ارتباط محکمی برقرار کند اما گزارشهایی که از زندگی مرموز او منتشر شده خلاف آنرا ثابت می‌کند. این خاخام یهودی در امارات زندگی می‌کرد و گفته شده مشاور خاخام ارشد یهودیان در ابوظبی بود و پیوندهایی با دفتر نتانیاهو و نهادهای امنیتی اسرائیل داشت.

به نوشته روزنامه یدیعوت احارونت، کوگان در هفته گذشته به همراه خاخام ارشد در امارات به تل‌آویو سفر و با سفیر جدید اسرائیل در امارات در دفتر نخست وزیر دیدار و گفتگو کرد. این دو روز چهارشنبه به امارات بازگشتند ولی روز پنجشنبه ناپدید شد.

 این خاخام صهیونیست همچنین فرستاده جنبش صهیونیستی «خباد» در امارات بود که در پی گسترش شهرک‌سازی در فلسطین اشغالی هستند.

برخی منابع می‌گویند این خاخام ربوده شده، یکی از افسران موساد بود که سابقه فرماندهی در «شاباک» را هم داشت. برخی رسانه‌ها هم عکس‌هایی از او را در لباس نظامی اسرائیلی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد وی در ارتش اسرائیل نیز فعالیت داشته است.

کوگان به جنبش «حاباد» تعلق داشت که بخشی از شاخه «حسیدی» به شمار‌ می‌رود که خود زیر مجموعه «حریدی»‌‌هاست. درحالی‌که بیشتر دسته‌‌های یهودیان حریدی مخالف فعالیت‌‌های نظامی هستند، به نظر‌ می‌رسد حسیدی‌‌ها تمایل بالایی برای این کار دارند.

در طول جنگ طوفان الاقصی و نبردهای شکل‌گرفته در غزه، تصاویر متعددی از نمادهای جنبش حاباد بر روی لباس سربازان و تجهیزات نظامی منتشر شد که حکایت از حضور فعالان این جنبش در خطوط مقدم داشت. با این اوصاف، به نظر می‌رسد که ماموریت مخفیانه‌ای به کوگان در امارات سپرده شده بود که در راستای اجرای پروژه نفوذ به نهادهای امنیتی دولتهای عربی است.

هیچ جایی برای صهیونیستها امن نیست

طی ماه‌های گذشته، حوادث مختلفی علیه صهیونیست‌ها در سراسر جهان رخ داده است.

یک روز قبل از اعلام قتل خاخام، ران پروسور، سفیر رژیم صهیونیستی در برلین، گفت که یهودیان در آلمان احساس امنیت نمی‌کنند و از مقامات آلمانی خواست تا اقدامات بیشتری را علیه آنچه او به عنوان «یهود ستیزی در سراسر کشور» توصیف کرد، اتخاذ کنند.

در هشتم نوامبر، هواداران تیم فوتبال «مکابی» تل‌آویو پس از تحریک هواداران تیم آژاکس آمستردام در حین بازی و توهین به اعراب و غزه، مورد حمله شدید هلندی‌ها قرار گرفتند. حتی در بازی فوتبال بین تیم‌های فرانسه و رژیم صهیونیستی هم درگیریهایی بین هواداران فرانسوی با معدود هواداران صهیونیست ایجاد شد و نشان داد که صهیونیستها در هیچ جایی امنیت ندارند.

در اکتبر و نوامبر 2023، دو تیراندازی در مدارس یهودی در کانادا انجام شد و سپس یایر شلاک، رئیس جامعه یهودیان در مونترال گفت: «این روزها شکایت دانش‌آموزان و والدین در اروپا و کانادا در مورد آزار و اذیت یهودیان، تظاهرات و اعتراضات علیه جنگ اسرائیل در غزه افزایش یافته است».

با اینکه دولت تندرو نتانیاهو، جنایت در غزه را مرتکب می‌شود اما یهودیان خارج‌نشین نیز از ترکش‌های این جنگ در امان نمانده و آنها بیش از هر زمان دیگری از وضعیت به وجود آمده احساس خطر می‌کنند.

رویدادها حاکی از تشدید هراس جوامع یهودی در خارج است و اینکه چگونه نگرش افکار عمومی غرب به خصومت با سیاست‌های رژیم صهیونیستی و همدردی با مردم فلسطین تغییر یافته، نگران هستند.  

هر زمان که اشغالگران تجاوزات خود را به غزه تشدید می‌کنند، میزان ترس در میان یهودیان حامی جنایات اسرائیل در اروپا افزایش می‌یابد و این را رسانه‌ها و مقامات صهیونیستی به مسئله یهودی‌ستیزی و نژادپرستی مرتبط می‌کنند. 

روزنامه هاآرتص به نقل از پروفسور «درک بنسلر» نوشت:«کمپین‌های اخیر و بسیج یهودیان آمریکایی برای حمایت از اسرائیل باعث ناراحتی و آزار و اذیت شدید جامعه یهودی شده و ما شاهد یک احساس بسیار قوی از هراس هستیم».

این حس ترس و هراس به قدری است که بسیاری از انجمن‌های یهودی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و درخواست پایان دادن به اشغالگری، سعی دارند فاصله خود را با تندروهای صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی حفظ کنند. همانگونه که در یکسال گذشته، هزاران نفر از اعضای جوامع یهودی در تظاهرات در ایالات متحده شرکت کردند و تعدادی از آنها نیز تحت سرکوب قرار گرفته و صدها نفر دستگیر شدند و ادامه عملیات کشتار در غزه به نام "یهودیان" را رد کردند.

امارات بر سر دو راهی سخت

از آنجا که خاخام صهیونیستی در خاک امارات کشته شده است، اکنون حاکمان ابوظبی بر سر دو راهی دشواری قرار گرفته‌اند. زیرا اگر ابوظبی بخواهد سیاست حفاظت از جان و اموال صهیونیست‌های ساکن در این کشور را تامین کند، از دید افکارعمومی که مخالف رژیم اشغالگر هستند به عنوان همدست جنایتکاران تلقی خواهد شد و ممکن است این حمایت‌ها، نتیجه عکس داده و در آینده تعداد زیادی از شهروندان صهیونیست که در امارات زندگی می‌کنند، به سرنوشت این خاخام دچار شوند.

از سوی دیگر، کشته شدن خاخام صهیونیستی نشان داد که به رغم تلاشهای حاکمان ابوظبی برای عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر در چارچوب توافق آبراهام، اما پس از گذشت بیش از 4 سال از این توافقنامه ننگین ابوظبی نتوانسته افکارعمومی را برای موافقت این سازش مجاب کند. اکنون که با جنایات اشغالگران در غزه، جهان در برابر رژیم صهیونیستی ایستاده است، اماراتی‌ها نیز هیچ گاه به همزیستی با صهیونیستها در کشورشان تن نخواهند داد.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


چهار شنبه 7 آذر 1403 - 14:2:27