برکناری ۵ کارمند مؤسسه آلمانی به علت حمایت از فلسطین

چهار شنبه 20 بهمن 1400 - 18:13:58
برکناری ۵ کارمند مؤسسه آلمانی به علت حمایت از فلسطین

تهران- الکوثر:  مؤسسه رسانه‌ای دویچه وله آلمان پنج کارمند خود را به سبب حمایت از ملت مظلوم فلسطین برکنار کرد.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، پایگاه اینترنتی القدس العربی نوشت، در حالی که کشور‌های اروپایی از جمله آلمان مدعی آزادی بیان هستند، مؤسسه رسانه‌ای دویچه وله پنج کارمند عرب را به سبب انتشار برخی پیام‌ها در شبکه‌های مجازی از جمله حمایت از محله شیخ جراح در قدس اشغالی و انتقاد از آزادی بیان در اروپا، برکنار کرد.

پیامد‌های برکناری پنج روزنامه نگار عرب و فلسطینی و معرفی هشت نفر دیگر برای تحقیقات در آلمان ادامه دارد.

شبکه دویچه وله نتایج تحقیقات درباره پنج کارمند عرب را منتشر و با متهم کردن این افراد به یهودی ستیزی، آن‌ها را از کار برکنار کرد. در پی این اقدام، ناصر شروف مدیر بخش عربی این شبکه از سمت خود استعفا کرد.

از سوی دیگر، روزنامه اینترنتی رأی الیوم نوشت مرام سالم و فرح مرقه روزنامه نگاران فلسطینی و اردنی اعلام کردند شبکه تلویزیونی دویچه وله پس از گذشت دو ماه از متهم کردن آن‌ها به «یهودی ستیزی و اسرائیل ستیزی»، حکم اخراجشان را به آن‌ها اعلام کرد.

فرح مرقه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت بدون هیچ گونه توضیحی درباره علل اخراجش یا تحویل نتایج تحقیق به او، از کار برکنار شده است.

از سوی دیگر، مرام سالم نیز نوشت پس از آنکه یک روزنامه نگار آلمانی من و برخی از دیگر همکارانم را به سبب انتشار برخی پیام‌ها در فیسبوک، به یهودی ستیزی و اسرائیل ستیزی متهم کرد، به من گفته شد که از کار اخراج شده ام.

مرام سالم تأکید کرد پیام‌های وی هیچ محتوایی درباره یهودی ستیزی نداشته است و حتی در آن‌ها نامی از اسرائیل نبرده: بلکه صرفا درباره آزادی بیان در اروپا نگاشته است.

مرام همچنین پرسید «آیا عقلانی است که رسانه خواهان آزادی‌ها کارمند خود را به سبب انتقاد از آزادی بیان در اروپا برکنار کند؟!»

وی افزود «تحقیقات به شکل بی طرف انجام نشد. به طوری که یک اسرائیلی در کمیته خارجی تحقیقات حضور داشت و همه سؤال‌ها نژادپرستانه بود که مرا صرفا به سبب فلسطینی بودن، در موضع اتهام قرار داد.»

القدس العربی در خصوص تصمیم مؤسسه آلمانی دویچه وله نوشت: بر اساس گزارش مفصل این شبکه آلمانی، کمیته تحقیقات انتشار پیام‌هایی در اعلام همبستگی با فلسطین مانند غزه، مسئله شیخ جراح یا همرسانی هشتگ «أنقذوا الشیخ جراح» (شیخ جراح را نجات دهید) اشتباهی بزرگ دانست و افزود با توجه به برخی از دیگر مسائل، برکناری این افراد الزامی است.

اداره شبکه دویچه وله بر پایبندی به تقویت روابط با اسرائیل و افزایش شمار کارمندان این شبکه در اسرائیل (فلسطین اشغالی) برای تقویت انتقال تصاویر و حوادث و خودداری از انتخاب مهمانانی که از اسرائیل انتقاد می‌کنند، تأکید کرد.

در همین راستا، سندیکای نویسندگان مطبوعات لبنان با انتشار بیانیه ای، تصمیم ظالمانه و برکناری روزنامه نگاران از کار به بهانه واهی و مشکوک را محکوم کرد و افزود این موضوع نشان می‌دهد مؤسسه دویچه وله به طور کامل در گروی لابی صهیونیست هاست و کورکورانه گوش به فرمان این لابی است.

این سندیکا افزود ادعای یهودی ستیزی روزنامه نگاران مذکور ادعای باطلی است و تصمیم مؤسسه آلمانی دویچه وله، بدون هیچ نوع دمکراسی، شفافیت و انصاف اتخاذ شد.


آخرین اخبار جهان و منطقه را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
جدیدترین خبرها  را در کانال تلگرامی الکوثرفارسی بخوانید: (کلیک کنید)
اینستاگرام
instagram.com/alkawthar.tv
از صفحات دین و زندگی و ندای نور الکوثر فارسی دیدن کنید
آموزش سوره های قرآن ویژه کودکان
صفحه ادعیه و زیارات  الکوثر فارسی
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
صفحه
آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی 


چهار شنبه 20 بهمن 1400 - 16:59:43