به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، داریوش باقرجوان در تشریح آخرین وضعیت اعزام زوار اربعین از طریق بخش حمل و نقل جادهای اظهار داشت: از ابتدای طرح سفرهای اربعین تا پایان وقت روز گذشته، تعداد ۴۵۰ هزار نفر از زوار اربعین از مرزها خارج شدند و به سمت مقاصد زیارتی در کشور عراق در حال حرکت هستند.
مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری اضافه کرد: همچنین در همین ایام، یکصد هزار نفر از زائران زیارت خود را انجام دادند و به کشور برگشتند.
* افزایش زائران در 2 روز گذشته/ دیروز 103 هزار نفر از مهران عبور کردند
وی با تأکید بر اینکه امیدواریم زائران حسینی در این ایام با کمترین مشکل تردد داشته باشند، ادامه داد: ظرفیت مناسبی شامل حدود 8 هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین در نظر گرفته شده است که فعلاً پاسخگوی تقاضای زائران است و البته استقبال زائران هم بسیار زیاد است.
باقرجوان اظهار داشت: روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری شاهد افزایش یکباره تعداد زائران برای عبور از مرزها بودیم، روز گذشته 103 هزار زائر فقط از مرز مهران به مقصد عتبات عالیات و کشور عراق خارج شدند.
مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری افزود: همچنین 53 هزار نفر هم روز گذشته از مرز شلمچه خارج شدند و این حکایت از یک اربعین پرشور دارد.
* نظارت بر نرخهای بلیت از سوی سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان راهداری
وی با بیان اینکه نرخهای بلیت اتوبوس در این ایام کاملاً کنترل میشود، اظهار داشت: نظارتها از سوی سازمان راهداری و حملونقل جادهای وجود دارد.
مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری با تأکید بر اینکه نظارت بر نرخها از سوی سازمان تعزیرات حکومتی هم انجام میشود، گفت: همین امروز اگر به پایانههای مسافری مراجعه کنید همه شرکتها برای هر تعداد تقاضا آماده ارائه سرویس هستند، نرخها هم جهت اطلاع زائران در پایانهها نصب شده است.
* زائران برای خرید بلیت با فرد وارد مذاکره نشوند
باقرجوان تأکید کرد: به زائران توصیه میشود حتماً برای سفر خود از مراکز معتبر بلیت تهیه کنند، اگر زائری یا گروهی از زائران خارج از فرایند شرکتهای حملونقل و پایانههای مسافری، بخواهند به عنوان مثال با فرد برای نقل و انتقال وارد مذاکره شوند نه تنها برای خودشان مشکل رخ میدهد بلکه برای ما نیز مشکل پیش میآید، به هر حال اگر خطایی رخ دهد ما نمیتوانیم آن فرد خاطی را شناسایی کنیم در حالی که اگر فرایند جابهجایی از طریق شرکتهای حملونقل و پایانههای مسافری باشد هیچ مشکلی رخ نمیدهد.
وی با تأکید بر اینکه سرویس اتوبوس برای زائران به اندازه کافی وجود دارد، اضافه کرد: از همه پایانههای کشور سرویس به سمت شلمچه، چزابه و مهران به اندازه کافی موجود است.
* زائران حتما مدیریت زمان برگشت داشته باشند
باقرجوان با تأکید بر اینکه زائران حتماً مدیریت زمان سفر داشته باشند، توضیح داد: اگر به همین منوال که زائران در حال اعزام به عتبات عالیات هستند با همین آهنگ و توزیع سفر، برگردند قطعاً مشکلی پیش نمیآید، اما معمولاً تجربه سالهای گذشته نشان میدهد که دو روز قبل از اربعین، روز اربعین و دو روز بعد از اربعین پیک ایام برگشت زوار است و معمولاً افزایش تقاضا را داریم.
* سرویسهای شاتلی در مرز مهران از 24 مهر برقرار است
مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری ادامه داد: وقتی به یکباره از یک مرز 270 هزار زائر وارد میشوند هر میزان ظرفیت هم که وجود داشته باشد پاسخگو نخواهد بود مگر آنکه روشهای علمیتری را به کار گیریم در همین راستا ما سعی میکنیم که از 24 تا 29 مهر ماه سرویسهای شاتلی از مهران به همدان، کرمانشاه و اندیمشک داشته باشیم و در حالت گردشی تردد داشته باشند تا زائرانی که در این تاریخ از مرز مهران خارج میشوند ابتدا بسته به استان نهایی مقصد خود به این سه پایانه معین منتقل شوند و از آن پایانههای معین که امکانات بیشتری دارند به شهرستان خود اعزام شوند.
وی تأکید کرد: اینکه زائران هنگام برگشت توزیع زمان سفر داشته باشند بسیار ضروری است و قطعاً کمک میکند که ترددها تسهیل شود و سرعت جابهجاییها افزایش یابد.
طرح سفرهای جادهای اربعین از 10 مهر ماه آغاز شد و تا 30 مهر ماه ادامه دارد.
سه شنبه 16 مهر 1398 - 11:51:54