به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، طبق رای دادگاه دیوان عدالت اتحادیه اروپا(ECJ) در لوگزامبورگ، شرکت هایی که دکمه «لایک» فیس بوک را در وب سایت های خود قرار می دهند باید قبل از دادن اطلاعات شخصی کاربران به این شرکت آمریکایی، از رضایت آنها اطمینان حاصل کنند.
پلاگین های وب سایت ها مانند «لایک» فیس بوک یک ویژگی معمول در خرید آنلاین است زیرا شرکت ها سعی دارند کالاهایشان را در شبکه های اجتماعی پرطرفدار تبلیغ کنند. اما کارشناسان بیم آن دارند با این روش اطلاعات کاربران منتقل و در نتیجه قوانین حفظ حریم خصوصی کاربران شکسته شود.
دادگاه دیوان عدالت اتحادیه اروپا(ECJ) پس از آن صادر شد که یک سازمان حمایت از مصرف کننده در آلمان شرکت خرده فروشی آنلاینFashion ID را به نقض قوانین حفظ اطلاعات شخصی کاربران به وسیله پلاگین «لایک» فیس بوک متهم کرد.
در نتیجه این روند دادگاه آلمان نیز به دنبال راهنمایی در این باره بود. قضاتECJ نیز اعلام کردند وب سایت ها و فیس بوک به طور مشترک مسئول حفاظت از اطلاعات کاربران هستند.
طبق قوانین حفظ حریم خصوصی اطلاعات اتحادیه اروپا که سال گذشته تصویب شد، کنترل کننده اطلاعات تعیین می کند که چرا داده های شخصی باید جمع آوری و پردازش شوند و همچنین رضایت کاربران را تضمین می کند.
پردازنده اطلاعات که معمولا یک شرکت ثالث است، فقط اطلاعات شخصی را از طرف کنترل کننده پردازش می کند. به گفته قضات اپراتور وب سایتی که دارای دکمه لایک فیس بوک است ، به طور مشترک با فیس بوک مسئول جمع آوری و انتقال اطلاعات شخصی بازدید کنندگان به وب سایت شبکه اجتماعی هستند.
همچنین قضات اعلام کرده اند: این خرده فروش آلمانی از مزیت تجاری بهره مند شده زیرا دکمه «لایک» محصولات خود را در فیس بوک نمایان تر می کند. هرچند این شرکت هیچ مسئولیتی در قبال پردازش داده های بعدی فیس بوک ندارد.
فیس بوک نیز اعلام کرده رای دادگاه اهمیت پلاگین های وب سایت روشن می کند و آنها یک ویژگی مهم اینترنت هستند./مهر
سه شنبه 8 مرداد 1398 - 16:13:0