به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، پیکرینگ که بین سالهای ۱۹۷۴ تا سال ۲۰۰۰ سمتهای مختلفی در دولتهای متعدد آمریکا داشته در یادداشتی در وبگاه«نیوز آبزرور» خاطرنشان کرد: «سیاست جدید دولت در قبال ایران، هیچ شانسی برای موفقیت در تغییر رفتار ایران یا تغییر نظام این کشور نخواهد داشت. سیاست فشار حداکثری [علیه ایران] و مطالبات دستنیافتنی بر فرضیههایی بسیار معیوب درباره ایران و استفاده عاقلانه از قدرت آمریکا استوار هستند».
پیکرینگ که به عنوان نماینده آمریکا در سازمان ملل و معاون وزیر خارجه در چند دولت این کشور حضور داشته در یادداشت خود آورده است دولتهای آمریکا بایستی از تجارب گذشته خود درس میگرفتند.
او مینویسد: «دولتهای آمریکا بایستی از تجارب گذشته درس میگرفتند که تلاش برای فشار وارد کردن به دولت یک کشور متخاصم، خفه کردن اقتصادش و منزوی کردنش از دنیا به ندرت کارگر میافتند به ویژه وقتی که هدف مطلوب، نامشخص و به شدت مورد مناقشه است».
این مقام کهنهکار آمریکایی نوشته آمریکا بعد از اتمام جنگ جهانی دوم، اقداماتی را برای تغییر رفتار حکومتهای متخاصم با آمریکا یا مقابله نظامی با آنها آغاز کرده است. او سپس نوشته است: «این اقدامات به دلیل فراگیر و مبهم بودن اهداف آمریکا و وجود نقائصی در راهبردهای آمریکا و همچنین نقص در فهم مشکل با شکست مواجه شدند».
پیکرینگ در ادامه به تلاشهای ناموفق آمریکا برای مقابله با کوبا و عراق اشاره کرده است. وی سپس به تلاشها در واشنگتن برای تغییر حکومت ایران پرداخته و نوشته ایرانیها به خاطر دارند که سیا در سال ۱۹۵۳ (کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲) دولت منتخب مردمی ایران را عزل کرده و شاه مستبد را بر سر قدرت نشاند.
او از ترامپ خواست که از اشتباهات گذشته درس بگیرد؛ وی نوشته است: «رئیسجمهور ترامپ، علیرغم کنار کشیدن از برنامه جامع اقدام مشترک، مجبور نیست که اشتباهات گذشته را تکرار کند».
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 8 شهریور 1397 - 9:17:33