درمان درد عصب سیاتیک با طب سنتی و گیاهان

چهار شنبه 17 مرداد 1397 - 11:0:54
درمان درد عصب سیاتیک با طب سنتی و گیاهان

تهران- الکوثر: درد عصب سیاتیک یکی از بدترین دردهای دنیاست که فقط کسانیکه ان را تجربه کردند منظور ما را متوجه می شوند. اگر شما هم جزو کسانی هستید که مدام این درد را تجربه می کنید برخی از داروهای گیاهی زیر را که بر شما اثر می گذارد همیشه در منزل داشته باشید تا در مواقع لزوم بتوانید از ان استفاده کنید.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، شما میتوانید از روشهای گیاهی زیر برای درمان درد عصب سیاتیک ازکمر تا قوزک پاها استفاده کنید.

 به گزارش آسان طب برای درمان درد عصب سیاتیک با طب سنتی شیر جوشیده ولرم یک لیوان ، یک قاشق مربا خوری عسل ، یک قاشق مرباخوری بارهنگ، یک قاشق مرباخوری گرده گل زنبور عسل ، یک قاشق غذاخوری پودرسنجد و یک قاشق غذاخوری آب زعفران را با هم ترکیب کنید. سپس به مدت 40 روز ان را هر روز ناشتا میل کنید تا نتیجه بگیرید.

 یکی از راههای درمان درد عصب سیاتیک با گیاهان دارویی اینست که شیربادام درختی را  روزی یک لیوان موقع خواب  بخورید تا نتیجه بگیرید. برای تهیه شیر بادام درختی کافیست یک لیوان آب خنک+۱۴ عدد بادام درختی+۲ ق غذاخوری عسل را در مخلوط کن ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید.

همچنین از پیشنهادات دیگر برای درمان درد عصب سیاتیک مصرف ارده با شیره انگور روزی یک پیاله - مویز روزی ۲۱ عدد - شبی هفت عدد انجیر و زیتون همراه غذا میباشد.

برای درمان این درد میتوانید ۴ واحدروِغن زیتون بودار+۲ واحدعسل+۱واحدسرکه طبیعی را ترکیب کرده و به مدت چهار ماه هر ۸ ساعت یک ق غذاخوری بخورید.

کاهش سردی ها مخصوصا سودازاها هم به درمان درد عصب سیاتیک کمک زیادی می کند.

استفاده از  ترکیب ۱۴ قطره اسانس نعنا+۶۰ سی سی روغن بادام تلخ و  روغن مالی زیادکمر وران وساق پای درگیر   با این ترکیب روزی دو بار به مدت ۸۰ شب بسیار توصیه شده است.

بادکش کمر و ران و ساق پای درگیر دو هفته بعد شروع روغن مالی یک شب درمیان ۲۱ مرحله هم میتواند به درمان این مشکل کمک کند.

همچنین برای درمان درد عصب سیاتیک حجامت عام بعد یکماه در ربع سوم ماه قمری. دو هفته بعد حجامت کمر ودو هفته بعد حجامت ساق پای درگیر به شما توصیه می شود.

 درنهایت ۱ الی ۳ مرحله در قوزک بیرونی پا زالو گذاشته شود.

نکات مهم برای درمان درد عصب سیاتیک

برای درمان درد عصب سیاتیک به غیراز حجامت عام در سایر حجامت ها و حتی زالو درمانی حتما باید با شرایط بیمار تصمیم گرفت و هرگاه درداز بین رفت نیازی به ادامه درمان نیست. همچنین توصیه می شود این مراحل حتما تحت نظر متخصص طب سنتی صورت گیرد.

نکته دیگر اینکه اگر بیمار یبوست دارد حتما از دستورات درمان یبوست هم همزمان استفاده بکند .

اگر در شرایطی خاص دچار اسپاسم یا گرفتگی عصب سیاتیک شدید، می توانید برای کاهش میزان درد از یکی از شیوه های زیر استفاده کنید.

گرم کردن موضع درد در ناحیه لگن یا ران با کیسه آب گرم می تواند تاثیر زیادی در کاهش درد سیاتیک در افرادی که دچار اسپاسم های عصبی شده اند داشته باشد.

ورزش های کششی و نرمشی نیز در کاهش دردهای ناشی از سیاتیک بسیار موثر است. اما باید مراقب بود که از انجام ورزش های چرخشی و پرتابی پرهیز کرد.

نوشیدن چای گیاهی و دمنوش هایی نظیر گل گاوزبان و یا نعناع می تواند به کاهش درد و ریلکسی اعصاب کمک کند و دردهای ناشی از سیاتیک را تخفیف دهد.

ماساژ موضع درد با روغن زیتونی که در آن مقدار کمی زنجبیل رنده شده، می تواند به بهبود این دردها کمک کند.

افزودن چاشنی ها و ادویه های گرم مثل دارچین و عسل به برنامه غذایی مبتلایان به اسپاسم می تواند موثر باشد.

علاوه بر این علائم دیگری مانند چاقی و اضافه‌ وزن نیز وجود دارد که استعداد ابتلا به سیاتیک را افزایش می‌دهد.

 سرما نیز می‌تواند در تشدید دردهای سیاتیک موثر باشد.


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید

برای عضویت در کانال سروش الکوثرفارسی کلیک کنید


چهار شنبه 17 مرداد 1397 - 10:44:40

دسته بندی :