به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، از جمله شاخصهایی که توسط هوش مصنوعی گوگل قابل پیش بینی است، آن است که احتمال مرگ بیماران بستری در بیمارستان تا چه حدی است.
این ابزار هوش مصنوعی با بررسی و تجزیه و تحلیل انبوهی از اطلاعات مربوط به بیماران صرفه جویی قابل توجهی در وقت و هزینههای پزشکی به عمل میآورد و حتی میتواند یادداشتهای موجود در فایلهای پی دی اف را قرائت کند و در نهایت پیشگوییهای سریع و دقیقی در مورد احتمال زنده بودن بیماران به عمل آورد.
در یک بررسی آزمایشی پزشکان بر مبنای اطلاعات موجود در رایانههای یک بیمارستان و عکسهای رادیولوژی پیش بینی کردند احتمال مرگ یک زن مبتلا به بیماری سرطان سینه که آب به درون ریه هایش نیز نفوذ کرده بود تنها ۹.۳ درصد است. اما هوش مصنوعی گوگل با بررسی ۱۷۵ هزار منبع اطلاعاتی به این نتیجه رسید که احتمال مرگ وی بیشتر و برابر با ۱۹.۹ درصد است. این زن چند روز بعد فوت کرد.
تحلیل گران میگویند طراحی این الگوریتم هوش مصنوعی توسط گوگل نشانه تلاشهای این شرکت برای حضور جدیتر در حوزه بهداشت و درمان است. هر چند در زمینه حفظ امنیت و حریم شخصی افرادی که از این نوع سیستمها استفاده میکنند، نگرانیهای جدی وجود دارد.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
برای عضویت در کانال سروش الکوثرفارسی کلیک کنید
پنج شنبه 31 خرداد 1397 - 10:55:8