بهترین برنامه غذایی برای ماه مبارک رمضان

شنبه 29 اردیبهشت 1397 - 12:51:10
بهترین برنامه غذایی برای ماه مبارک رمضان

تهران- الکوثر: یک متخصص تغذیه گفت: این تصور غلط است که افراد فکر می‌کنند با پرخوری در وعده سحر می‌توانند کمبود مواد غذایی را در طول روز جبران کنند.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، یک متخصص تغذیه گفت: این تصور غلط است که افراد فکر می‌کنند با پرخوری در وعده سحر می‌توانند کمبود مواد غذایی را در طول روز جبران کنند.

حسن شهبازی  در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در ابتدا باید توجه داشته باشیم که در این ماه از پرخوری پرهیز کنیم و سعی کنیم از مواد تغذیه‌ای خوب استفاده کنیم تا بتوانیم با روزه‌گرفتن به سلامتی خود کمک کنیم.

وی با بیان اینکه هرچه کم‌تر بخوریم، بهتر می‌‌توانیم روزه بگیریم ،ادامه داد: در راستا‌ی تغذیه سالم باید فرآورده‌های لبنی از قبیل شیر و کشک را حتماً در وعده افطار و سحر بگنجانیم. همچنین جوانان از فرآورده‌های گوشتی استفاده کنند و سالمندان از خوردن آن پرهیز کنند. سوپ ساده، آش، نان و پنیر و گردو و چند عدد خرمای خوب در وعده افطار و سحر بسیار سودمند است.

این متخصص تغذیه گفت: برای جبران کمبود آب در این مدت، باید در فاصله افطار و سحر آب به دفعات و با مقدار کم در هر ‌دفعه استفاده شود. میوه‌جات در تأمین آب از دست رفته بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: از خوردن چای به‌خصوص چای پررنگ، خودداری شود؛ زیرا که باعث از دست‌ رفتن آب بدن می‌‎شود.

شهبازی عنوان کرد: باید دقت داشت که همراه با پنیر، حتماً گردو مصرف شود تا از مضرات این ماده جلوگیری کند. همچنین مردم از خوردن سبزیجات در این ماه غافل نشوند. یکی از بهترین غذاها در این ماه، آبگوشت است که توصیه می‌شود جوانان حتماً در وعده غذایی خود آن را قرار دهند.

وی در خصوص تامین پروتئین سالمندان روزه‌دار در این ماه بیان کرد: این افراد سعی کنند پروتئین را از سفیده تخم مرغ و حبوبات به دست آورند و گوشت کم‌تر بخورند.

 

درهمین ارتباط:

بهترین اعمال مستحبی در آغاز ماه مبارک رمضان

مناجات با خدا ویژه ماه سحر

مناجات سحر باصدای سیدجواد ذبیحی

فضیلت صلوات در ماه مبارک رمضان

آداب زندگی و مراقبتهای ماه مبارک رمضان باید چگونه باشد؟

تنظیم خواب در ماه رمضان

برای افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم؟

دمنوش‌های مناسب برای روزه‌داری

چیزهایی که افطار کردن با آن مستحب است

 

این استاد دانشگاه با اشاره به باورهای نادرست تغذیه‌ای گفت: باید تا حد امکان از خوردن غذاهای کنسروی و فست‌فود‌ها پرهیز کرد و غذاها به صورت آبدار طبخ شوند. باید مصرف غذاهای سرخ‌ شده کاهش داده و در سرخ‌ کردن مواد از حرارت کم استفاده شود و زمان طبخ آن نیز کوتاه‌تر باشد.

شهبازی بیان کرد: این تصورغلط است که افراد فکر می‌کنند با پرخوری در وعده سحر می‌توانند کمبود مواد‌ غذایی را در طول روز جبران کنند؛ در حالی که این اقدام باعث افزایش تشنگی و کمبود آب بدن می‌شود.


از صفحه دین و زندگی الکوثر فارسی دیدن کنید

 

از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید

برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید

 


شنبه 29 اردیبهشت 1397 - 12:50:36

دسته بندی :