به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، هوش مصنوعی یا به زبان دیگر Artificial Intelligence یا به اختصار AI به صورتی غیر قابل تصور در حال تغییر دادن جهان ما است.
در حالی که بسیاری از ظهور فناوری های جدیدی که در آنها از هوش مصنوعی استفاده شده هیجان زده می شوند، اما در یک گزارش که توسط بیست و شش نفر از پژوهشگران ارشد از چهارده موسسه معتبر جهان تهیه شده که در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می کنند، هشدار داده شده است که خطرات بالقوه ای به واسطه استفاده از هوش مصنوعی ظرف دهه آینده جهان را تهدید خواهد کرد. این در حالی است که بر اساس این گزارش، عملکرد هوش مصنوعی و فناوری هایی که در آن از هوش مصنوعی استفاده می شود در حال پیشی گرفتن از عملکرد انسان است.
هک کردن یا هک شدن های خودکار یا به اصطلاح حملات "فیشینگ" (phishing) به عنوان یکی از کاربردهای قریب الوقوع هوش مصنوعی عنوان شده است.
شاهار آوین (Shahar Avin ) نویسنده این گزارش از مرکز مطالعات خطرات انحصاری در دانشگاه کمبریج می گوید: "ما اکنون در حال رسیدن به نقطه ای هستیم که می توانیم به کامپیوترها بیاموزیم تا هدف خود را مطالعه کنند، از او پروفایلی تهیه کنند و یک پیغام ویژه را برای او تهیه کنند؛ بخشی که از آن با عبارت فیشینگ نام برده می شود و معمولا در آن از تلاش بالایی انسان استفاده می شود. به عنوان مثال شما می توانید از نکات مورد علاقه یک نفر و یا سبک نگارش او و یا سبک نگارش یکی از دوستان نزدیکش یک مدل تهیه کنید و سپس ماشین می تواند به صورت خودکار پیامی را تهیه کند که شباهت زیادی به نحوه نگارش شما و یا دوست نزدیک شما دارد و طرف دیگر را ترغیب کند تا روی آن کلیک کند".
این امر در حالی رخ می دهد که در زمانه ای که اخبار به اصلاح جعلی یا fake news فضای اینترنت را تسخیر کرده، کاربردهای هوش مصنوعی در رسانه و حتی حرفه خبرنگاری نیز بسیار مهم است.
برنامه نویس های دانشگاه واشنگتن سال گذشته یک الگوریتم را تهیه کردند تا یک ویدئو از باراک اوباما رئیس جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا ایجاد کند و به این برنامه اجازه دادند تا هر چه را که می خواستند از زبان آقای اوباما بیان کند.
شاهار آوین (Shahar Avin ) نویسنده این گزارش می گوید: "این تازه آغاز کار است. شما می توانید ویدئوها و فایل های صوتی قلابی را تولید کنید که پیکسل به پیکسل آنها از ویدئوهای اصلی و یا فایل های صوتی اصلی غیر قابل تمیز باشند".
او می گوید: "ما امروزه نیازمند نوعی امضاء دیجیتالی برای احراز هویت و اثبات اصالت منابع موجود هستیم".
امروزه شور و شوق وصف ناپذیری پیرامون فناوری هایی مانند خودروها خود ران و بدون راننده که با هوش مصنوعی کار می کنند وجود دارد. شرکت های بزرگ و خودرو سازان قدرتمند در جهان برای تولید نخستین مدل تجاری این خودروها با یکدیگر به رقابت می پردازند. اگرچه گفتنی است این سیستم ها تنها زمانی امن خواهند بود که محیطی که در آن عمل می کنند نیز امن باقی بماند.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا کلیک کنید
سه شنبه 15 اسفند 1396 - 12:42:48