به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،روزنامه لبنانی الاخبار نوشت: رسانه های آمریکایی اخیراً با انتشار گزارش رابرت مولر درخصوص مداخله (احتمالی) روسیه در انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا جنجال درست کردند. ویژگی های این جنجال که در چارچوب جنگ تبلیغاتی علیه روسیه به شمار می آید با جنگ سرد میان آمریکا و شوروی سابق تفاوتی ندارد.
این روزنامه در ادامه پس از اشاره به مداخلاتی که آمریکا در امور کشورهای مختلف جهان به ویژه کشورهای آمریکای جنوبی داشته و نقشی که در کودتا کردن یا به نحوی ایجاد تغییرات سیاسی تحمیلی داشته است، می افزاید: ملت ایران مزدور خارجیان نیستند. ملت سوریه نیز مزدور خارجیان نیستند اما در هر کشوری گروههایی خود فروخته یافت می شوند که با دریافت پول و سلاح و وعده منصب مزدور اجانب می شوند. شبکه های اجتماعی به یکباره با یک ادبیات مشترک اما به زبان های مختلف مملو از مطالبی درخصوص اعتراضات(آشوب ها) در ایران شد. حجم این مطالب با حجم اعتراضاتی که در ایران شکل گرفته بود هیچ تناسبی نداشت. روزنامه الحیات درحالی عکسی را از حضور راهپیمایان در تهران و تحت عنوان ادامه اعتراضات چاپ کرد که اصلا گستره اعتراضات به تهران نرسیده و اعتراضات در شهرهای مختلف نیز متوقف شده بود. خبرنگاران غربی و کارشناسان امور داخلی و خارجی بسیج شده بودند تا تصویری از ایران ارائه دهند که براساس آن سرتاسر این کشور در اعتراضات فرو رفته است...
اوایل اعتراضات در سوریه، عدّه قلیلی شعارهایی علیه حزب الله لبنان سر دادند و این درحالی بود که حزب الله هیچ فعالیتی در سوریه نداشت و حتی صحبتی از حضور نیروهای حزب الله برای حفاظت از عتبات نبود. چرا معترضان که به سرکوب و فساد و ظلم رژیم کشورشان معترض بودند تلاش کردند نگاهها را به سمت حزب الله منحرف سازند؟ آیا آنها به صورت خودجوش شعارهایی را سر می دادند که تیتر روزنامه های غربی و عربی شد؟ آیا اظهارات برهان غلیون در مصاحبه وال استریت ژورنال با وی در سال 2011 مبنی بر اینکه در صورت به قدرت رسیدن، پشتیبانی سوریه از حماس و حزب الله قطع خواهد شد، خود جوش بود؟
در اعتراضات ایران نیز شعارهای عده قلیلی علیه پشتیبانی از حزب الله و مداخله در سوریه به عنوان اصلی خبرها تبدیل شد. شاید طرح این گونه شعارها خودجوش بوده باشد اما این موضوع به سرعت در رسانه های آمریکایی پوشش داده شد و مراکز مطالعاتی واشنگتن که مورد حمایت قطر و امارات عربی متحده و سعودی و رژیم اسرائیل هستند و حتی دولت آمریکا این موضوع را مورد توجه خود قرار دادند.
چگونه معترضان تصمیم گرفتند بزرگترین اعتراضشان به نظام حاکم در ایران را متناسب با همان چیزی که عامل نگرانی دشمنانش است، قرار دهند؟...بررسی تاریخ معاصر کودتاها و ناآرامی ها و خرابکاری آمریکا در کشورهای مختلف جهان بدون استثنا حاکی از آن است که در صورت تغییر رژیم در هر کشوری، رژیم جدید بدتر از رژیم قبلی بوده است. این مهارت منحصر بفرد آمریکاست.
کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا
پنج شنبه 10 اسفند 1396 - 9:17:32