به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، آریو موحدی در ارتباط با راهکارهای تغذیهای پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار داشت: برای این مساله باید تلاش کنیم که سیستم ایمنی بدن افراد تقویت شود که منابع غذایی حاوی روی در این زمینه بسیار تاثیرگذار است. انواع مواد پروتئینی گیاهی و حیوانی حاوی روی بوده و مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا توصیه میشود.
وی افزود: مواد پروتئینی گیاهی مانند عدسپلو و حیوانی همچون تخممرغ است و نان و پنیر مخلوطی از پروتئینی حیوانی و گیاهی به شمار میرود که در دسترس همه افراد بوده و مصرف آن برای پیشگیری از آنفلوآنزا موثر است.
این دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه مکمل سولفات روی سیستم ایمنی را تقویت میکند بیان داشت: مصرف سیاهدانه و عسل نیز همین اقدام را انجام داده و میتوان آن را به صورت شربت و یا مخلوط با شیر استفاده کرد.
موحدی گفت: مصرف قارچ، پیاز و سیر نیز سیستم ایمنی را تقویت میکند و استفاده از شلغم نیز در طب سنتی بسیار توصیه شده و افراد در کنار این مساله مصرف میوه و سبزیجات فصل را نباید از خود دریغ کنند.
وی گفت: مکمل اسپرولینا که نوعی جلبک دریایی بوده در جهت پیشگیری از آنفلوآنزا موثر است البته این مکمل و سایر موارد در زنان باردار باید حتماً تحتنظر پزشک باشد.
این دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه جذب مواد غذایی در سالمندان کمتر از جوانان است، گفت: برای سالمندان مصرف روزانه یک مولتیویتامین توصیه میشود و سیستم ایمنی آنها را تقویت میکند.
آنفلوآنزا نوعی بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس ایجاد میشود. این نوع ویروسها در پرندگان و پستانداران اثر میگذارند و باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بیحالی شدید و حتی مرگ میشود.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا
دو شنبه 30 بهمن 1396 - 12:8:2