ناوهای ایرانی باعبور از کانال سوئز نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را به حساب نمی‌آورند

سه شنبه 17 بهمن 1396 - 11:7:51
ناوهای ایرانی باعبور از کانال سوئز نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را به حساب نمی‌آورند

تهران- الکوثر: فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: عبور ناوهای ایرانی از کانال سوئز و حضور در مدیترانه لرزه بر رژیم صهیونیستی انداخت.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، امیر حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در برنامه تلویزیونی «جهان آرا» در خصوص حضور ایران در آب‌های آزاد و عبور از کانال سوئز بیان داشت: کانال سوئز یکی از گذرگاه‌های مهم جهان است که ارتباط بین دریای مدیترانه و اقیانوس‌های هند و اطلس برقرار می‌کند. بازتاب عبور ایران از کانال سوئز به این دلیل بود که فکر می‌کردند ایران در اثر جنگ و تحریم، توانایی حضور در دریا را ندارد؛ لذا غافلگیر شدند. بیش از همه اسرائیلی‌ها تنشان به لرزه درآمد و برای ملت‌های جهان نیز الهام بخش بود.

امیر خانزادی ادامه داد: عبور از کانال سوئز محاسبه شده بود و نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را به حساب نمی‌آوریم و آن‌ها توانایی مقابله با ما را ندارند. کارکنان ناوگروه ما با افتخار از آن منطقه عبور کردند و امروز آماده می‌شویم تا در اقیانوس اطلس و خلیج مکزیک حضور یابیم.

وی افزود: به عقیده بنده مقام معظم رهبری اولین فرمانده نیروی دریایی راهبردی هستند چرا که راهبردهای بسیار مهمی را برای این نیرو تبیین کرده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در خصوص «دیپلماسی دریایی» گفت: ایران از طریق سواحل مکران با دو سوم جهان که آب پوشانده ارتباط برقرار می‌کند؛ که این فرصت است. دریا فرصتی برای امتداد عمقی است. مقام معظم رهبری می‌فرمایند نفس حضور ایران در دریا، قدرت است و نشان‌دهنده این است که توانمندی وجود دارد.

وی بیان کرد: نیروهای فرامنطقه‌ای و دشمنان تلاش دارند تا ائتلاف دریایی بین کشورهای منطقه‌ای صورت نگیرد چرا که در این صورت پای آنان از منطقه قطع خواهد شد.

امیر خانزادی در بخش دیگری از این برنامه تلویزیونی در خصوص اعزام ناوگروه‌ها به آب‌های آزاد جهان و حضور در بنادر کشورهای مختلف، گفت: هر مقامی که از کشور خارج می‌شود با خود سلاح حمل نمی‌کند چرا که در عرف بین الملل درست نیست اما نیروی دریایی با تمام تجهیزاتش وارد بندر کشوری دیگر می‌شود و این فرصتی برای نمایش توانمندی‌های علمی و دفاعی است و در واقع یک ناوگروه نمایشگاهی از توانمندی‌های دفاعی دریایی کشور است که این‌ها بازدارندگی ایجاد می‌کند.

وی افزود: برای هر ماموریت دریانوردی اگر مسافت طولانی باشد، ناو جنگی نیاز به شناور پشتیبانی دارد؛ پس هر ناوگروه متشکل از ناوهای جنگی و پشتیبانی است. برخی از ماموریت‌ها چندین ماه به طول می‌انجامد مانند حضور ناوگروه ایرانی در دریای چین جنوبی که سه ماه به طول انجامید که پیام صلح و دوستی را به آن کشور منتقل کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: حضور در تمامی آب‌های آزاد جهان حق جمهوری اسلامی ایران است و با حضور در اقیانوس اطلس در بنادر کشورهای آمریکای جنوبی و دوست حضور پیدا خواهیم کرد.


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید

کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا


سه شنبه 17 بهمن 1396 - 11:3:54

دسته بندی :