به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، دانشمندان این فسیل را تسای هونگ نام گذاری کرده اند که در زبان چینی به معنای رنگین کمان است. بررسی های میکروسکوپی این فسیل که تقریبا به طور کامل و به شکلی بسیار خوب حفظ شده است نشان داد این دایناسور پرهایی رنگین مانند رنگین کمان به ویژه روی سر و گردن و سینهاش داشته است که مانند پرهای اردک هنگام تابش نور میدرخشیده و تغییر رنگ میداده است.
چاد الیاسون کارشناس موزه فیلد در شیکاگو که یکی از محققان شرکت کننده در تحقیق درباره این فسیل است گفت این کشف نشان می دهد دوره ژوراسیک رنگین تر از چیزی بوده است که ما در گذشته تصور می کردیم.
بررسی ها با استفاده از میکروسکوپ های قدرتمند نشان داد بخش اعظم بدن این دایناسور از پرهای تیره پوشیده شده بود ولی پرهای سر و گردنش رنگی بوده است. محققان درباره توانایی این دایناسور برای پرواز تردید دارند هرچند از بسیاری از ویژگی های پرندگان برخوردار بوده است.
این دایناسور گوشتخوار بوده و روی دو پا حرکت می کرده و از دندان های تیز خود برای شکار پستانداران کوچک و لاک پشت ها استفاده می کرده است. این پرنده دو برجستگی بالای چشمهایش داشته که به دو ابروی استخوانی شبیه است.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
کانال تلگرامی الکوثرفارسی اینجا
سه شنبه 26 دی 1396 - 16:22:24