هشدار ریاض به شورای انتقالی در خصوص خط قرمز سعودی در حضرموت
ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در یمن موضع خود در حمایت از دولت رشاد العلیمی را تجدید کرد و تأکید نمود که مستقیماً با هرگونه تحرک نظامی شورای انتقالی جنوبی که شهروندان در استان حضرموت را تهدید کند، برخورد خواهد کرد.
بیشتر بدانید
واکنش گسترده سیاسی در عراق به اظهارات عادیسازی با رژیم صهیونیستی| عراق الغد
گرامیداشت شهدای ایران و عراق؛ وحدت خون فرماندهان پیروزی در نبرد مشترک علیه داعش| مع المراسلین
در همین چارچوب، خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی تأکید کرد که عربستان متعهد به حمایت از یک راهحل سیاسی فراگیر برای بحران یمن است و همزمان بر این نکته تأکید دارد که مسئله جنوبی در هر توافقی که هدفش پایان دادن به درگیری باشد، حاضر خواهد بود.
وزیر دفاع سعودی شورای انتقالی جنوبی را فراخواند تا از تشدید نظامی دست برداشته و نیروهایش را از استانهای حضرموت و مهره خارج کند. وی تحولات اخیر را آسیبی به آنچه «مسأله جنوبی عادلانه» نامید دانست و گفت که این رویدادها به شکاف در صفوف در برابر دشمن انجامیده است.