مربی مهارت و توانمندسازی، انفال عبدالقادر، در برنامه «ثالث الحجج ع» درباره شخصیت امام حسین علیهالسلام به عنوان "شخصیت رهبری" سخن گفت. وی اظهار داشت که رهبر بدون صبر هرگز موفق نخواهد بود زیرا صبر اساس هر رهبری است.
بیشتر بدانید:
پاسخ ایران به اقدام غیرقانونی اروپا در بازگشت تحریمها| قضیة ساخنة
مقاومت لبنان، مانع اصلی تحقق طرح اسرائیل بزرگ در منطقه| مع المراسلین
او به حدیث امام صادق علیهالسلام اشاره کرد که پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودهاند: «نسبت صبر به ایمان مانند سر برای بدن است؛ اگر سر برود، بدن نیز نابود میشود و اگر صبر از بین برود، ایمان نیز از بین میرود.»
انفال عبدالقادر افزود که امام حسین علیهالسلام رهبر موفق و صبوری بود که ارزشها و اصول والا و اسلامی را دنبال میکرد تا برای دین و اصلاح جامعه قدم بردارد. وی همچنین بیان کرد که مسئله امام حسین علیهالسلام پیامی جهانی برای بشریت دارد و برای رهبری حسینی در میان جوانان، صبر و قدرت تصمیمگیری از ویژگیهای اساسی است و به نظر او ستون اصلی رهبری موفق، صبر است.