مدیر مرکز نسل جدید رسانه، محمد غروی، در برنامه «قضیه ساخنه» درباره «لبنان و پیامدهای کوتاهی در حفظ سلاح مقاومت» سخن گفت.
وی گفت: بدون هیچ شک و تردیدی، دولت لبنان ابتدا بر خود و سپس بر مردم، مقاومت و اصول خود خیانت کرده است؛ به این معنی که این دولت نه به سوگند رئیس جمهور پایبند بوده و نه به بیانیه وزارتی که خود آن را نوشته و تصویب کرده است.
بیشتر بدانید:
جنجال سازی اظهارات نماینده ویژه آمریکا درباره قحطی در غزه| قضیة ساخنة
مقاومت لبنان: سلاح مقاومت خط قرمز و بخشی از قانون اساسی| قضیة ساخنة
او افزود: دولت لبنان همه را با تصمیمش برای خلع سلاح مقاومت حزب الله شگفت زده کرد و سپس ارتش را مأمور فراهم کردن طرحی برای این خلع سلاح نمود. این امر دلیلی آشکار است بر اینکه این دولت از دستورات خارجی پیروی میکند، دستورات واضح آمریکایی-سعودی، که منشأ آن آمریکا و اجرای آن توسط سعودی ها است.
محمد غروی ادامه داد: رئیس جمهور کشور نتوانسته در برابر نخست وزیر و چنین تصمیماتی که منطقه را به آتش میکشد مقاومت کند. این سلاح نه بر اساس تصمیم دولت لبنان بلکه به دلیل تصمیم اشغالگران اسرائیلی به وجود آمده است و این تصمیم غلط ممکن است کشور را به وضعیتی وخیم و خطرناک گرفتار کند که عواقب آن جبران ناپذیر خواهد بود.