کسانی که علاقمند به چشیدن غذاهای متنوع و رستوران گردی هستند، حتما می دانند که کشورهای عربی به خصوص لبنان غذاهای مختلف و خوش طعمی دارند و از تنوع غذایی زیادی برخوردارند.
۱ ) شیش کباب
شیش کباب نوعی کباب لبنانی است که بیشتر مخصوص فروش در خیابان های این کشور می باشد و به عنوان میان وعده و تنقلات خیابانی هم خرید و فروش می شود، این کباب بسیار ظریف و نمایانگر سنت قدیمی لبنانی ها ست، شیش کباب با گوشت بره درست می شود ، گوشتی که کاملا با پیاز و سیر مزه دار شده است این کباب ها اغلب به سیخ های باریک و نازک چوبی کشیده می شود.
۲ ) حمص یا هوموس
این خوراک خوشمزه ی لبنانی نوعی غذای کرم مانند است که با آرد نخود یا نخود، روغن کنجد و ادویه های مخصوص پخته می شود ، این خوراکی لذیذ که نامش با نام لبنان عجین شده است رنگی نخودی یا سفید دارد و نزد لبنانیان بسیار محبوب است، پیشنهاد می کنیم اگر مسافر لبنان هستید حتما طعم واقعی حمص را در این کشور امتحان کنید.
۳ ) کبه
می توان گفت کبه نوعی کوفته ی مدرن است ، این غذای خوشمزه را به لبنان و عراق نسبت می دهند ، ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی کبه ی خوشمزه گوشت و گندم بورگای خیسانده شده و چرخ شده است ، کبه ها را گلوله گلوله گرد کرده و دو سمت آن را تیز می کنند و داخل روغن سرخ می نمایند ، این کوفته های خوشمزه برشته هستند و تو پر.
۴ ) لیدی فینگر
این غذا نوعی رولت است که در خمیر رول می شود و داخل آن با مواد مختلف مثل اسفناج، گوشت و پیاز پر می شود، این خوراکی های خوشمزه در کوچه و خیابان های لبنان به فراوانی یافت می شوند .
خمیر این رولت ها مخصوص است و در آخر کاملا برشته می شود و با ادویه های مخصوص طعم دار می شوند ، می توان از لیدی فینگر به عنوان میان وعده هم استفاده کرد، دلیل نام گذاری این غذا شکل ظاهر باریک و نازک آن است که شباهت زیادی به سیگار برگ دارد.
۵ ) زعتر پیتزا
زعتر پیتزا در واقع نوعی خوراکی سبک است که بیشتر برای صبحانه مناسب می باشد و با خمیر مخصوص زعتر درست می گردد، با این خمیر ها نان های کوچک و گرد درست می شود و میان این نان ها انواع مواد غذایی به دلخواه قرار داده می شود، در اغلب این مواد گوجه فرنگی وجود دارد.
۶ ) ماهی آجیل
لبنانی ها غذایی دارند که با ماهی تازه درست می شود اما ماهی جزئی از مواد اصلی این غذاست، این غذا با برنج خرد شده درست می شود ، برنج این غذا با خلال بادام و انواع آجیل پخته می شود و روی آن با قطعات ماهی تزیین می گردد.
۷ ) خورش لوبیا سبز
خورش باقلا سبز یا خورش لوبیا سبز و زیتون نوعی خورش مخصوص لبنانی است که لوبیا های درشت سبز و یا حتی باقالا های با قلاف در آن ریخته می شود، از دیگر مواد تشکیل دهنده ی این خوراک خوشمزه گوجه فرنگی و پیازهای حلقه حلقه شده ی درشت است.
۸ ) کبه ی پخته شده
این غذا نوعی کباب تابه ای است، ماده ی اصلی این غذا گوشت تازه ی گوسفندی به صورت چرخ شده است.گوشت چرخ کرده با ادویه های مختلف خوب کوبیده می شود و در ظرف های مخصوص با ترشیجات سرو می گردد، این غذا یکی از انواع کبه است و می توان گفت بعد از کبه ی سوخاری و توو پر محبوب ترین نوع کبه می باشد، از خوردن این غذای خوشمزه در لبنان لذت ببرید.
۹ ) فاروج مشوی
فاروج نوعی خوراک مرغ است ، در دستور اصلی این غذا اینچنین است که باید با زغال پخته شود و کمی آبدار باشد، این غذا با لیمو و سماق طعم دار می شود و چهره ی خوبی دارد و بسیار اشتها بر انگیز است.
۱۰ ) بال سماقی یا موسخان
در این غذا بال مرغ یا ران مرغ با سماق فراوان و آب لیمو طعم دار می شود و در روغن سرخ شده یا به صورت کبابی پخته می شود، در این غذا از گوجه فرنگی های ریز خرد شده یا گوجه های تمشکی کوچک استفاده می شود، راز طعم خوب این غذا پوست لیموی ریز خرد شده، میخک و برگ گشنیز است ، به لبنان بروید و این بال های مرغ کبابی لذیذ را امتحان کنید.
شنبه 19 فروردین 1396 - 17:41:25