مواد لازم برای تهیه پینچیتو یا کباب سینه مرغ برای 4 نفر
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه، ساطوری
پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1.ادویهها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
2.سینه مرغ را به اندازه مکعبهای 2 در 2 سانتیمتر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخهای مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعمدهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
3.سیخهای کوچک پینچیتو را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
ریزه کاری ها
- به جای مرغ می توان از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
- بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد
- در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغها بدهید.
منبع :مجله ایده آل
یک شنبه 6 فروردین 1396 - 9:32:31