پینچیتو غذایی حاصل حضور اعراب در اسپانیا

یک شنبه 6 فروردین 1396 - 9:32:52
پینچیتو غذایی حاصل حضور اعراب در اسپانیا

سیخ کباب و طعم‌دار کردن گوشت، هر دو از دستاوردهای حضور اعراب در اسپانیاست. این کباب‌های طلایی و کوچک در منطقه اندلس بسیار پرطرفدار است؛ جایی که شما می‌توانید به نزدیک‌ترین قصابی رفته و پینچیتوی آماده را خریده و فقط زحمت به سیخ کشیدن و کباب کردن آن را بکشید.

مواد لازم برای تهیه پینچیتو یا کباب سینه مرغ برای 4 نفر

  پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری

  پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری

  سیر: 2 حبه، ساطوری

  پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری

  پودر آویشن: نصف قاشق‌ چای‌خوری

  آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

  روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری

  سینه مرغ: 500 گرم

  نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1.ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.

2.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های 2 در 2 سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

3.سیخ‌های کوچک پینچیتو را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

ریزه کاری ها

  1. به جای مرغ  می توان از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
  2. بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد
  3. در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.

منبع :مجله ایده آل


یک شنبه 6 فروردین 1396 - 9:32:31