طرز تهیه 2 غذای معروف لبنانی: کباب چوبی و پلوی مرغ و بادنجان

چهار شنبه 18 اسفند 1395 - 12:11:28
طرز تهیه 2 غذای معروف لبنانی: کباب چوبی و پلوی مرغ و بادنجان

مانورین عبود (Maureen Abood) سرآشپز معروف لبنانی که نویسنده ای حرفه ای و عکاس نیز می باشد به همراه خانواده خود در ایالت میشیگان آمریکا بزرگ شده است. مهارت وی تحت تاثیر تمام زنان خانواده اش از جمله مادربزرگ، مادر و خاله هایش شکل گرفته است. در اینجا طرز تهیه سه غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیارتان قرار می دهیم.

کباب چوبی

مواد لازم:

گوشت گوساله چرخ کرده 600 گرم + پیاز رنده شده 2 عدد + سیر له شده 2 حبه + زیره پودر شده: 2 ق چ

تخم گشنیز پودرشده 2 ق چ + پاپریکا: 2 ق چ + فلفل قرمز پودرشده یک چهارم ق چ + پودر کاری یک دوم ق چ

فلفل سیاه پودر شده یک دوم ق چ + نمک به مقدار لازم + برگ گشنیز تازه یک مشت + برگ جعفری تازه یک مشت

طرز تهیه

 پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را به خوبی بگیرید. آن را با گوشت چرخ کرده، سیر له شده، زیره، تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز پودر شده، فلفل سیاه پودرشده، پودر کاری، نمک، برگ گشنیز و برگ جعفری تازه خرد شده در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

 مواد را به خوبی ورز داده و روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کرده و به شکل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بکشید. آنها را روی گریل کباب کنید تا بپزند. سپس به همراه سالاد و نان پیتا سرو کنید.

 پلوی مرغ و بادنجان

مواد لازم:

سینه مرغ 400 گرم + سرکه 3 ق س + آب 3 ق س  +  آب لیمو سنگی نصف یک عدد  +  پاپریکا یک چهارم ق چ 

زیره چهارم ق چ + جوزهندی یک چهارم ق چ + تخم گشنیز پودرشده یک چهارم ق چ + بادنجان نگینی خردشده نصف

یک عدد + نمک به مقدار لازم + فلفل سیاه پودرشده به مقدار لازم  +  دانه انار برای تزیین + برنج دم کشیده برای سرو

طزر تهیه:

 مرغ را به باریکه های کوچکی برش دهید. سرکه، آب و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و حداقل 2 ساعت یا از شب قبل در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

 تکه های مرغ را روی یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و روی آن نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره، جوز هندی و تخم گشنیز بپاشید.

 بادنجان نگینی خردشده را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و حدود 20 د قیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا مرغ بپزد. سپس به همراه برنج دم کشیده و دانه انار سرو کنید.

 

 


چهار شنبه 18 اسفند 1395 - 12:11:11

عکسهای بیشتر :

دسته بندی :