شبکه الکوثر
پخش زنده
  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
  • عربي
  • پخش زنده
  • جستجو
  • عربي

دعا ميراث اولياست | سيره امام رضا عليه السلام | برنامه ثامن الحجج

دعا تنها وسیله‌ای برای درخواست نیست، بلکه میراث انبیا و اولیاست و راز پیوند آنان با خداست. موضوعی که این هفته در برنامه «ثامن الحجج» از شبکه الکوثر به آن پرداخته شد.

این جمله بر جایگاه رفیع دعا در سنت انبیا و اولیا تأکید دارد و آن را نه فقط ابزاری برای طلب حاجات، بلکه «راز ارتباط با خدا» و بخشی از میراث معنوی آنان می‌داند.

  • پژوهشگر اسلامی حضرت شیخ ربیع السکینی در شرح حدیث شریف امام حسن عسکری علیه‌السلام که می‌فرمایند: «اتقوا الله وكونوا زینا ولا تكونوا شینا»، ابعاد تقوای حقیقی را تبیین کرده و اظهار داشتند که تقوا دارای سه بُعد اصلی است: تقوای خوفی که مترادف با ترس و خوف از خداست، تقوای شوقی که بیانگر محبت و عشق به خداوند می‌باشد و تقوای ذات که به تعهد درونی و پرهیزگاری قلبی اشاره دارد.
    تبیین ابعاد تقوای حقیقی در اندیشه امام حسن عسکری علیه‌السلام| ثامن الحجج ع
  • ویژه برنامه «ثامن الحجج» با اجرای اشعار و مداحی‌های دلنشین در ستایش امام مهربان، امام رضا (ع)، از شبکه الکوثر پخش می‌شود. این برنامه با معرفی زندگی، فضائل و سیره امام رضا (ع)، فرصتی معنوی برای آشنایی عمیق مخاطبان با امامشان فراهم کرده و با ارائه گزارش‌ها و نماهنگ‌های متنوع، همراه با پیام‌های امید و تفاؤل، دل‌های بینندگان را آرامش می‌بخشد.
    مداحی و اشعار در ستایش امام مهربان در قاب شبکه الکوثر| ثامن الحجج ع
  • مداح اهل بیت علیهم السلم ابو رضا النجفی، در برنامه «ثامن الحجج ع» با اجرای ابیاتی شاعرانه و تاثیرگذار با عنوان «یا حسین» به مدح سید الشهدا امام حسین علیه‌السلام پرداخت که فضایی معنوی و خاص را برای بینندگان رقم زد.
    اجرای تاثیرگذار ابو رضا النجفی با نوای «یا حسین» در مدح سالار شهیدان (ع)| ثامن الحجج ع
  • صلاح الحدادی در برنامه «ثامن الحجج (ع)» با اجرای قصیده وجدانی «مصائب الطف»، به تصویر کشیدن وقایع جانکاه روز عاشورا و مصائب امام حسین (ع) و یارانش پرداخت. این برنامه ویژه امام رضا (ع) فرصتی برای ارتقای فرهنگ و آگاهی مخاطبان و پر کردن دل‌ها از امید و نشاط است.
    بازتاب وقایع عاشورا در شعر و نوای مداح اهل بیت علیهم السلام| ثامن الحجج ع
  • حجت‌الاسلام سید دانیال الموسوی در برنامه «ثامن الحجج» با اشاره به سه مرتبه صبر در اسلام، تأکید کرد که صبر بر ترک معصیت بالاترین و والاترین درجه صبر است. وی افزود این نوع صبر به‌ویژه در جوامعی که با هجوم فرهنگی و اخلاقی مواجه‌اند، نیازمند اراده‌ای قوی و مجاهده نفس است. صبر، نه تنها عامل پایداری در عبادات، بلکه کلید نجات و جوهره توحید عملی در زندگی مؤمنان به شمار می‌آید.
    صبر؛ کلید نجات و جوهره توحید عملی در زندگی مؤمنان | ثامن الحجج ع
  • سماحة سید دانیال موسوی، پژوهشگر اسلامی، در برنامه «ثامن الحجج» تأکید کرد که تلاش و کار نه‌تنها از ارکان سعادت است، بلکه جوهره عبادت در اسلام محسوب می‌شود. وی با استناد به آموزه‌های اهل‌بیت (ع)، نقش کوشش مستمر را در تأمین رفاه و آرامش فردی و اجتماعی تبیین کرد و تصریح داشت که کسب روزی برای تأمین نیازهای خانواده، اجر و ثوابی بالاتر از جهاد در راه خدا دارد.
    چگونه تلاش و کسب روزی جایگاهی برتر از جهاد در راه خدا دارد؟ | ثامن الحجج ع
  • در برنامه ثامن الحجج، سید احمد موسوی به مفهوم مودّت پایدار پرداخته و تأکید کرد که عشق حقیقی، فراتر از احساسات زودگذر است و در عقیده و ولایت ریشه دارد. وی با اشاره به شیوه برخورد مؤمنان با مصیبت‌ها، تصریح کرد که محبت امام حسین علیه‌السلام نه‌تنها منبع تسلی‌بخش، بلکه منشأ ایثار و تهذیب نفس است. این ارتباط معنوی، مؤمن را به وفاداری کامل، ترک معصیت و پیروی از امام معصوم سوق می‌دهد.
    مودّت حقیقی؛ پیوندی ناگسستنی بر پایه ایمان و ولایت | ثامن الحجج ع

شروع زودهنگام کمپین‌های انتخاباتی و جریمه‌های سنگین برای تخلفات| عراق الغد

  • خانه
  • اخبار
  • برنامه ها
  • فرهنگ و مقاومت
  • الکوثر پلاس
  • معرفی الکوثر
Telegram Instagram X (Twitter) Facebook
Nilesat 11900 V | Badr 8 11747 V | Badr5 12284 V
تمامی حقوق محفوظ است