ستارگان تلاوت؛ استاد محسن خدام حسینی

شنبه 9 فروردین 1404 - 15:0:0
ستارگان تلاوت؛ استاد محسن خدام حسینی

استاد سید محسن خدام حسینی، اولین قاری بین‌المللی قرآن ایران پس از انقلاب اسلامی، با تعهد به ترویج فرهنگ قرآنی و آموزش قاریان، نقشی ماندگار در تاریخ تلاوت قرآن ایفا کرده است. اقدامات او، از مدیریت دارالقرآن تا برگزاری جلسات آموزشی، تأثیری شگرف در گسترش ارزش‌های قرآنی در ایران و جهان داشته است.

در برنامه «إن للمتقین مفازا» معرفی گردید: اولین قاری بین‌المللی قرآن کریم از ایران پس از انقلاب اسلامی و نخستین کسی بود که در سال ۱۹۸۱ (۱۳۶۰ شمسی) در مسابقات بین‌المللی قرآن ایران شرکت کرد.

بسیاری از قاریان و اساتید برجسته ایرانی در حوزه تلاوت قرآن از شاگردان او هستند و با افتخار از او یاد می‌کنند. این استاد برجسته تلاش خود را وقف آموزش قرآن به شاگردانش کرده است و جلسات قرآنی وی در مسجد ابوذَر تهران، پذیرای افراد زیادی از جمله مردم عادی و علاقه‌مندان به مفاهیم و زیبایی‌های تلاوت قرآن است. دانش او در زمینه قرائت قرآن، مفاهیم و بلاغت قرآنی، مردم و شاگردان بسیاری را به سوی جلسات قرآنی‌اش جذب کرده است.

بیشتر بدانید:

ستاره‌های تلاوت ؛ استاد راغب مصطفی غلوش

ستاره‌ های تلاوت ؛ استاد قاسم مقدّمی

در راستای تعهد شدید او به ترویج فرهنگ قرآنی در سطح ملی، استاد خدام حسینی در سال ۱۹۸۲ (۱۳۶۱ شمسی) مسئولیت دارالقرآن وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی را پذیرفت. او تا سال ۱۹۹۳ (۱۳۷۲ شمسی) خدمات ارزنده‌ای در این حوزه ارائه داد که شامل اقدامات مهمی همچون ایجاد دفتر نشر مصحف شریف، اعزام قاریان جمهوری اسلامی ایران به خارج از کشور، برگزاری دوره‌های آموزش قرآن کریم و تأسیس مراکز حفظ قرآن در سراسر کشور بود.

وی همچنان از طریق مدیریت جلسات قرآنی به تربیت قاریان قرآن مشغول است و نقش مهمی در ارتقای سطح تلاوت قرآن و گسترش فرهنگ قرآنی ایفا می‌کند.


شنبه 9 فروردین 1404 - 12:14:53