إن للمتقين مفازا ؛
ویژه - الکوثر : استاد راغب مصطفی غلوش در 14 سالگی آوازه تلاوتهای او به روستاهای اطراف و سپس به شهر طنطا - مرکز علماء - رسید. دعوتها از روستاها و شهرهای مجاور برای تلاوت قرآن به سوی او سرازیر شد. وی در مؤسسه قرائات مسجد احمدی طنطا ثبتنام کرد و پیش از 18 سالگی به شهرت رسید. در سال 1958 و در 20 سالگی برای خدمت سربازی اعزام شد.
استاد غلوش به مدت بیش از 30 سال متوالی در ماه مبارک رمضان به کشورهای مختلف سفر کرد و به تلاوت قرآن پرداخت. اما در سالهای پایانی عمر، ترجیح داد در مصر بماند تا میلیونها نفر از تلاوتهای روحنوازش در این ماه بهرهمند شوند و جای خالی همکارانش که برای تلاوت به کشورهای مختلف سفر میکردند را پر کند.
همچنین بخوانید:
ستاره های تلاوت ؛ شیخ محمد الطبلاوی
ستاره های تلاوت ؛ استاد قاسم مقدّمی
صدای گرم و رسا ، تسلط کمنظیر بر مقامات قرآنی ، اجرای دقیق وقف و ابتدا، تأثیرگذاری عمیق بر مخاطبان و حفظ اصالت سبک مصری در تلاوت از مهمترین ویژگیهای تلاوت استاد راغب مصطفی غلوش عنوان شده است .
استاد غلوش که از شاگردان مکتب استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد بود، یکی از آخرین بازماندگان نسل طلایی قاریان مصر به شمار میرفت. تلاوتهای او بهویژه در سورههای "مریم"، "طه" و "الرحمن" شهرت جهانی دارد.
این استاد بزرگ در 25 فوریه 2016 در 78 سالگی دار فانی را وداع گفت و در زادگاهش به خاک سپرده شد، اما صدای ماندگارش همواره در دلهای مشتاقان قرآن زنده خواهد ماند.
جمعه 8 فروردین 1404 - 19:47:23