جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛ پژواک فریاد مظلومان و رستاخیز حقیقت

یک شنبه 28 بهمن 1403 - 9:0:0
جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛ پژواک فریاد مظلومان و رستاخیز حقیقت

دکتر جلال غفاری، دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، با انتقاد شدید از سکوت فستیوال‌های معتبر جهانی در قبال جنایت‌های غزه، اعلام کرد که بیش از ۵۰۰ اثر با موضوع مقاومت دریافت شده است. وی تاکید کرد که سینمای مقاومت صدای رسای مظلومان جهان خواهد بود و با به کارگیری هنر هفتم، فریاد ستمدیدگان را به گوش جهانیان خواهد رساند.

دکتر جلال غفاری، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، در دیدار با فعالان رسانه‌ای از کشورهای روسیه، اوکراین، ترکیه و ارمنستان، با اشاره به چهار دهه فعالیت این رویداد در حوزه سینما و مقاومت، تاکید کرد: این جشنواره به‌ عنوان تنها فستیوال جهانی با محوریت «حمایت از مظلوم» شناخته می‌شود. 

وی افزود: «هدف ما تبدیل شدن به رسانه‌ای برای فریاد ستمدیدگان است. سینما مهمترین ابزار فرهنگی برای انتقال پیام به جهانیان است، اما متأسفانه قدرت‌های استعماری، سینمای جهان را به خدمت اهداف غیرانسانی خود درآورده‌اند.»  

بیشتــر بدانیــد:

اختتامیه هفته فرهنگی ایران و تونس با اجرای گروه موسیقی سنتی نوبهار

مقاومت سربلند؛ تأملی بر موضع مقتدرانه رهبر انقلاب برابر آمریکا

غفاری با محکوم کردن سکوت فستیوال‌های معتبر جهانی در قبال کشتار مردم مظلوم غزه، بیان کرد: «در یک سال گذشته، بیش از ۵۰ هزار زن، کودک و مردم عادی در غزه کشته شدند، اما هیچ نهاد سینمایی جهانی به این فجایع نپرداخت. امروز با افتخار می‌گوییم بیش از ۵۰۰ اثر بین‌المللی با موضوع غزه و مقاومت به این دوره از جشنواره ارسال شده است.»  

وی همچنین به نقش دولت‌ها در تحریف واقعیت‌ها از طریق سینما اشاره کرد و گفت: «برخی قدرت‌ها که خود عامل جنایت علیه بشریت هستند، با سوءاستفاده از سینما، خود را مظلوم جلوه میدهند. ما در جشنواره فیلم مقاومت می خواهیم فضایی ایجاد کنیم تا دردهای مظلومان شنیده شود.» 
 
غفاری در پایان با بیان امیدواری نسبت به آینده‌ای مبتنی بر انسانیت، گفت: «قطعاً دنیای فردا با مهربانی و عدالت ساخته خواهد شد و امیدوارم ما نیز بخشی از این جامعه انسانی شریف باشیم.»


 کلیجی: سینمای مقاومت، سنگر مبارزه با نظام سلطه
در ادامه این نشست، اسرافیل کلیجی، مسئول کمیته بین‌الملل جشنواره فیلم مقاومت، با تقدیر از حضور فعالان رسانه‌ای در موزه ملی سینمای ايران، تأکید کرد: «مفهوم مقاومت، یکی از والاترین ارزش‌های انسانی است که باید در صنعت سینما ترویج شود. سینمای مقاومت در برابر سینمای نظام سلطه ایستاده و ما اطمینان داریم رسانه‌های مستقل جهان در کنار جبهه حق قرار خواهند گرفت.» 

وی گفت: امروزه صنعت سینما در تسخیر نظام سلطه قرار دارد، سینمای مقاومت میخواهد این سد را بشکند. 

مسئول کمیته بین‌الملل جشنواره فیلم مقاومت خطاب به فعالان رسانه‌ای بین‌المللی خاطرنشان کرد: یقیناً شما به عنوان انسان رسانه های حقیقت جو در حوزه بین الملل، در طرف درست تاریخ خواهید ایستاد و به جهانی شدن پیام انسانی مقاومت کمک خواهید کرد.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


یک شنبه 28 بهمن 1403 - 8:57:1

عکسهای بیشتر :