به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، خانه آیتالله طالقانی در تهران پس از آنکه خبرهایی از به سرقت رفتن کتابهای داخل این خانه منتشر شده بود، از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ۱۷ آذرماه ۱۴۰۳ ثبت ملی شد.
این خانه سال ۱۳۷۳ توسط خانواده آیتالله طالقانی به معاونت اجتماعی منطقه ۱۲ شهرداری تهران فروخته میشود و از طرف این معاونت به سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران واگذار و درنهایت سال ۱۳۷۴ کتابخانهای در این خانه دایر میشود.
بیشتــر بدانیــد:
جزئیات قطارهای گردشگری اعلام شد
برگزاری آیین ملی چوگان در کرمانشاه
اوایل مهر ماه امسال رسول جعفریان، فعال فرهنگی در توییتی از شناسایی تعدادی کتاب با مهر کتابخانه آیتالله طالقانی در بازار کهنه کتاب اطلاع میدهد. سپس طاهره طالقانی، دختر آیتالله طالقانی در توییتی مینویسد که «گزارشها حاکی از این است که مدتهاست بر در خانه پدریاش قفل زدهاند. او خطاب به شهرداری گفت که باید در قبال تخریب خانه و به غارت رفتن کتابها جوابگو باشند و اگر نمیتوانند مسئولیت قبول کنند ما خودمان حفاظت از میراث را برعهده میگیریم.»
اما در آذرماه سیدرضا صالحی امیر، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حیاط دولت به خبرنگاران میگوید که این خانه با کمک شهرداری مرمت و در فهرست میراث ملی ثبت شده است.
حالا این وزارتخانه با برپایی نمایشگاهی از عکسهای کمتر دیده شده از آیتالله طالقانی در موزه ملی ایران، شب گذشته لوح ثبتی این خانه را با حضور جمعی از اعضای خانواده آیتالله طالقانی رونمایی کرد.
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.
چهار شنبه 19 دی 1403 - 13:54:34