نمایش قدرت «پدافند دیپلماتیک» ایران/ عدو شود سبب خیر

یک شنبه 6 آبان 1403 - 19:0:0
نمایش قدرت «پدافند دیپلماتیک» ایران/ عدو شود سبب خیر

نمایش مضحک حمله رژیم صهیونیستی به برخی مناطق در خاک جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر نتایج نظامی کاملاً شکست خورده‌ای که صهیونیست‌ها با نمایش پرقدرت پدافند هوایی کشور با آن مواجه شدند، در بطن خود یک پیروزی بزرگ دیگر در حوزه دیپلماسی نیز برای ایران به ثبت رسانید که بسیار حائز اهمیت بود.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  رژیم صهیونیستی برخلاف انتظارش نتوانست از آسمان یا پایگاه‌های هوایی آمریکایی در کشورهای عربی منطقه برای ضربه به ایران استفاده کند. این یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ برای ایران محسوب می‌شود زیرا علاوه بر محدودیت‌هایی که برای عملیات نظامی رژیم صهیونیستی ایجاد کرد، نشان داد که تلاش‌های آمریکا برای ایجاد ائتلاف منطقه ای عربی- عبری علیه محور مقاومت کاملاً بی‌پایه و اساس و ناکام بوده است.

به عبارتی می‌توان گفت موفقیت ایران در مقابله مؤثر با تجاوز هوایی گسترده رژیم صهیونیستی سکه‌ای دو رویه بود که یک روی دیگر آن پدافند دیپلماتیک جمهوری اسلامی بود.

بیشتــر بدانیــد:

رهبر انقلاب اسلامی: امنیت ملی نماد قدرت ملی/ کوتاهی مسری جهانی در قبال جنایات رژیم منحوس

اطلاعیۀ ستاد کل نیروهای مسلح در پی تجاوز رژیم صهیونیستی

برای درک بهتر عملکرد این پدافند دیپلماتیک باید به تحولات منطقه‌ای و تحرکات گسترده دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی با محوریت سفرهای مکرر وزیر خارجه به کشورهای عربی طی سه هفته گذشته، در فاصله انجام عملیات «وعده صادق2» تا حمله هوایی رژیم صهیونیستی، نگاهی بیاندازیم.

در اثر ضربه سنگین عملیات وعده صادق 2، صهیونیست‌ها که نتوانسته بودند به واسطه وایرال شدن صحنه‌های اصابت موشک‌های پرقدرت بالستیک ایرانی در رسانه‌ها، با تمسک به سانسور و پروپاگاندای رسانه‌ای بار دیگر منکر اصابت موشک‌ها شوند، اینبار زبان به تهدید و انجام عملیات تلافی‌جویانه گسترده گشودند به صورتی که هر از چندگاهی درباره نحوه و اهداف متنوع عملیات ادعایی خود رجزخوانی می‌کردند.

حال بعد از عملیات نمایشی رژیم صهیونیستی موفقیت این پدافند دیپلماتیک در دو دبعد خود را کاملاً نشان داد.

  • اول اینکه همانگونه که جمهوری اسلامی برای کشورهای منطقه روشن کرده بود رژیم صهیونیستی برخلاف انتظارش، با وجود چراغ سبز آمریکا و پایگاه‌های نظامی مختلفی که ایالات متحده در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دارد، نتوانست از آسمان یا پایگاه‌های هوایی آمریکایی در این کشورها برای ضربه به ایران استفاده کند. این یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ برای ایران محسوب می‌شود زیرا علاوه بر محدودیت‌هایی که برای عملیات نظامی رژیم صهیونیستی ایجاد کرد، نشان داد که تلاش‌های آمریکا برای ایجاد ائتلاف منطقه ای عربی- عبری علیه محور مقاومت کاملاً بی‌پایه و اساس و ناکام بوده است.
  • از طرف دیگر مرحله دوم پیروزی دیپلماتیک ایران وقتی بود که کشورهای منطقه به طور گسترده حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کردند در حالی که این کشورها عملیات‌های وعده صادق 1 و 2 را محکوم نکرده بودند. این نشانگر آن است که کشورهای منطقه اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی را نامشروع و در راستای برهم زدن ثبات منطقه‌ای می‌دانند و با محکومیت اقدام تجاوزکارانه رژیم، راه حل حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای را در همکاری با جمهوری اسلامی می‌بینند.

    ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

    برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


یک شنبه 6 آبان 1403 - 16:45:51