به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در سخنرانی در شورای آتلانتیک تصریح کرد که این ممکن است به آتش بس دائمی در نوار غزه منجر شود و از هر دو طرف خواست تا از فرصت برای توقف جنگ استفاده کنند.
نخست وزیر قطر افزود: پیشرفت خوبی برای ایجاد پایههای حرکت رو به جلو حاصل شده است. نمیتوانیم بگوئیم که این امر ما را خیلی زود در موقعیت بهتری قرار میدهد، اما امیدواریم که این پیشنهاد را به حماس برسانیم و آنها به طور سازنده درگیر این فرآیند شوند.
آل ثانی گفت که نقش قطر به عنوان میانجی این است که تمام تلاش خود را برای دستیابی به راه حلی از طریق مذاکره انجام دهد تا بتواند گروگانها را با خیال راحت به خانه هایشان بازگرداند و در عین حال بمباران و کشتار غیرنظامیانی را که تعداد آنها به طور چشمگیری در حال افزایش است، متوقف کند.
وی اضافه کرد: ما یک میانجی هستیم و نه یک طرف در این مناقشه، اما تمام تلاش خود را میکنیم تا شکاف را پر کنیم و سعی کردهایم پیشنهادات دو طرف را گرد هم بیاوریم تا به یک مبنای معقول برسیم که همه را گرد هم آورد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
آخرین اخبار جهان اسلام را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید
چهار شنبه 11 بهمن 1402 - 9:6:7