به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، «کارل اسکاو»، معاون مدیر اجرایی و مدیر عملیات برنامه جهانی غذا گفت که نیازها در غزه بیشتر از هر زمان دیگری است و اقدامات بشردوستانه از زمان آغاز نسل کشی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) محدودتر شده است.
اسکاو گفت: من به تازگی از چهارمین سفرم به غزه از زمان شروع جنگ برگشتم؛ اوضاع از قبل بدتر شده است.
وی افزود: نیازها در غزه هم اکنون بیش از هر زمان دیگری است و توان ما برای رفع نیازها، هیچگاه اینقدر محدود نبوده است. گرسنگی بیداد میکند و مردم به محض جستوجو برای غذا کشته میشوند.
بیشتر بدانید:
پایان بدون پیشرفت پنجمین دور مذاکرات آتشبس غزه/ ادامه سیاست وقتکشی نتانیاهو
سه احتمال درباره سرنوشت ناپدیدشدگان غزه: گروگانگیری، دفن زیر آوار یا پناه در تونلها؟!
اسکاو تصریح کرد: کادر برنامه جهانی غذا در غزه تمام تلاش خود را برای رساندن کمکها انجام میدهند و اغلب هنگام همراهی کاروانهای غذا در مناطق جنگی، خود را میان تبادل تیراندازی گرفتار میبینند.
وی افزود: سوخت، قطعات یدکی و تجهیزات ارتباطی ضروری ما رو به اتمام است. کارکنان محلی ما در بحران به سر میبرند و با همان خطرات و گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند که همه مردم غزه با آن دست به گریبان هستند.
این مقام سازمان ملل به فراهم بودن غذا نزد برنامه جهانی غذا و توان و آمادگی برای رساندن کمکها به مردم غزه اشاره کرد و گفت: در جریان آتش بس قبلی در غزه، ما هشت هزار کامیون طی کمک وارد غزه کردیم و توان این را داریم که همان کار را در صورتی که آتش بس جدیدی ایجاد شود، انجام دهیم. ارسال کمکها به امنیت و گشودن همه راهها و مبادی ورودی نیاز دارد. برقراری آتش بس باید گامی به سمت صلح دائمی باشد.
این اظهارات در حالی است که «ایتمار بن گویر» و «بزالل اسموتریچ» وزیران امنیت داخلی و دارایی رژیم صهیونیستی بر نرسیدن کمک به غزه اصرار دارند و خواستار گرسنه نگه داشتن فلسطینیان و جان دادن آنها هستند و تلاشها برای برقراری آتش بس را نیز با مانع روبهرو میکنند.
چهار شنبه 18 تیر 1404 - 10:21:38