به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، «کاظم غریب آبادی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان های بین المللی مستقر در وین روز چهارشنبه با اعلام آغاز فعالیت تحقیق و توسعه برای طراحی نوع ارتقاء یافته سوخت راکتور تحقیقاتی تهران، گفت: تمامی این مراحل به اطلاع آژانس بین المللی انرژی اتمی رسیده است و بازرسان آژانس سه روز قبل، از کارخانه تولید صفحه سوخت بازدید کردند.
غریب آبادی با بیان اینکه مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با انتشار گزارشی، آغاز فعالیت تحقیق و توسعه طراحی سوخت جدید راکتور تهران را به اطلاع کشورهای عضو رسانده است، افزود: این فعالیت در سه مرحله انجام می شود و در مرحله اول آن، اورانیوم فلزی با استفاده از اورانیوم طبیعی تولید می شود.
نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به اینکه برنامه ایران از دو سال قبل به اطلاع آژانس رسیده است، تصریح کرد: این اقدام، از لحاظ فنی ایران را در ردیف کشورهای پیشرو در تولید سوخت های جدید قرار خواهد داد.
با ادامه ناکامی کشورهای اروپایی در اجرای تعهدات برجامیشان، مجلس شورای اسلامی ایران یکم دسامبر 2020، قانون 9 مادهای "اقدام راهبردی لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران" را تصویب کرد.
الزام دولت جمهوری اسلامی ایران برای غنیسازی 20 درصد، افزایش ذخایر اورانیوم غنی شده سطح پایین و بهرهگیری سازمان انرژی اتمی ایران از نسل جدید سانترفیوژهای IR2M و IR6، از جمله بندهای قانون "اقدام راهبردی لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران" است.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 25 دی 1399 - 9:1:12