به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، "سیدعباس موسوی" ضمن غیر قابل قبول خواندن مواضع انگلیس و فرانسه در خصوص پرتاب ماهواره "نور" تصریح کرد، بکارگیری فناوری فضایی با اهداف صلح آمیز بخشی از برنامه دفاعی و نیز توسعه علمی جمهوری اسلامی ایران است و هیچ یک از معاهدات بین المللی ایران را از دستیابی و توسعه این فناوری که به پشتوانه تلاش کارشناسان و نخبگان ایرانی بدست آمده، منع نمی کند.
موسوی تفسیر یکجانبه انگلیس و فرانسه از قطعنامه 2231 را قویا رد و تاکید کرد، برنامه هسته ای ایران مطابق فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز طبق گزارشهای آژانس بین المللی اتمی دارای مقاصد انحصارا صلح آمیز است و لذا برنامه فضایی ایران که دارای اهداف دفاعی است، برای مقاصدی غیر از این طراحی نشده است.
سخنگو وزارت خارجه ایران خاطرنشان کرد، در حالی که آمریکا با خروج خود از برجام و تحمیل تحریم های غیرقانونی خود علیه ایران هر روز و هر لحظه قطعنامه 2231 شورای امنیت ملل متحد را نقض می کند، عدم برخورد کشورهای اروپایی با آمریکا و خودداری از محکوم کردن این کشور، جای تعجب دارد و حاکی از برخوردهای دوگانه و تن دادن به قلدرمنشی آمریکا در صحنه جهانی است.
موسوی همچنین اظهار داشت: انگلیس و فرانسه در حالی نسبت به امنیت منطقه ابراز نگرانی می کنند که خود سابقه ای طولانی از حضور تنش آفرین در منطقه داشته و سیاستهای ثبات زدای آنها مانع مهمی در بازگشت امنیت و ثبات منطقه است.
آمریکا به همراه برخی متحدانش که همواره به دنبال انحصار تکنولوژی های پیشرفته برای خود هستند، مدعیاند اقدام ایران در پرتاب موشک و ماهواره به فضا در تناقض با قطعنامه 2231 شورای امنیت است.
"ماریا زاخارووا" سخنگوی وزارت خارجه روسیه پنجشنبه شب با تاکید بر اینکه اقدام ایران در پرتاب ماهواره "نور" مغایر با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد نیست تصریح کرد، قطعنامه 2231 شورای امنیت و برجام، ایران را از حضور صلح آمیز در فضا و امور فضایی منع نکرده است.
ماهواره "نور" به عنوان نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه از ماهواره بر 3 مرحلهای "قاصد"، از کویر مرکزی ایران توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مدار 425 کیلومتری زمین قرار گرفت.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
شنبه 6 اردیبهشت 1399 - 6:11:52