به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این درخواست برای آتش بس به دولت افغانستان اجازه میدهد تا با کروناویروس مقابله کند اما رد این درخواست از سوی این گروه شبه نظامی باعث به وجود آمدن نگرانیهایی درباره دورنمای یک روند شکننده صلح در این کشور شده است.
امیدواریها برای پایان دادن به طولانیترین جنگ آمریکا در منطقه اواخر فوریه سال جاری میلادی و زمانی به وجود آمد که طالبان و آمریکا در دوحه به توافقی برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در ازای تضمینهای امنیتی طالبان دست پیدا کردند.
اما این توافق شامل آتش بس نمیشود چون این مساله به دولت کابل واگذار شده تا با شبه نظامیان در این باره گفتگو کند.
سهیل شاهین، سخنگوی طالبان در توئیتی نوشت، آتش بس در صورتی امکان پذیر است که روند صلح به صورت کامل تحقق یابد اما موانع بر سر طالبان برای بر زمین گذاشتن سلاح هنوز وجود دارد.
وی ادامه داد: درخواست برای آتش بس متقاعد کننده و منطقی نیست.
اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان روز پنجشنبه خواستار آتش بس برای ماه رمضان شد که از امروز در این کشور آغاز شده و به این کشور اجازه تمرکز بر روند گسترش ویروس کرونا و جلوگیری از آن را میدهد.
تاکنون بیش از 1300 مورد ابتلا به کروناویروس در افغانستان ثبت شده اما کارشناسان سلامت و بهداشت میگویند که تعداد احتمالا بیشتر است و علت آن ضعیف بودن سیستم سلامت و بهداشت این کشور است.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
جمعه 5 اردیبهشت 1399 - 15:37:26