11 پیشنهاد برای سرگرم شدن در نوروز کرونایی

چهار شنبه 28 اسفند 1398 - 19:26:14
11 پیشنهاد برای سرگرم شدن در نوروز کرونایی

تهران_الکوثر: در ادامه 11 راهکار برای سپری کردن و سرگرم شدن در نوروز متفاوت و کرونایی امسال پیشنهاد می کنیم.

تهران- الکوثر: متأسفانه امسال عید یکی از متفاوت‌ترین نوروز‌های عمرمان را تجربه خواهیم کرد. امسال نوروز برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا و حفظ جان عزیزانمان بهتر است که نوروزی متفاوت از سال‌های گذشته داشته باشیم، در خانه مانده و از رفت و آمد و دید و بازدید و سفر‌های نوروزی اجتناب کنیم تا انشالله هر چه سریعتر این موجی که این ویروس به راه انداخته فروکش کند.

در این مقاله چند پیشنهاد شده تا تعطیلات را با سلامت جسم و روان سپری کرده و در پایان تعطیلات از فرصت به وجود آمده قدردان باشیم.

۱. عکاسی کنید
 عکاسی بهترین راه برای کمک به افرادی است که مضطرب‌اند و یا با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند. عکاسی فرد را وادار به تمرکز و توجه در لحظه می‌کند و از همین رو باعث کاهش استرس و اضطراب می‌شود. این روز‌ها حتی برای گرفتن عکس نیاز به دوربین‌های حرفه‌ای ندارید و تنها با تلفن هوشمندتان می‌توانید لحظات نابی را ثبت کرده و در عکاسی به مهارت برسید.


۲. گوش دادن به پادکست‌ها
با گوش دادن به پادکست‌های آموزشی و خبری اطلاعات بیشتری از جهان پیرامون خود کسب کنید. کافیست با یک جستجوی ساده در اینترنت به پادکست‌های رایگان و متنوع دسترسی پیدا کنید.


۳. انجام کار‌های هنری
 کمال گرایی را کنار گذاشته و اثر هنری خاص خودتان را خلق کنید. نقاشی بکشید، خوشنویسی کنید، حتی می‌توانید سفالگری کرده و روی آن رنگ آمیزی کنید. انجام کار‌های هنری در رسیدن به آرامش و کاهش استرس و اضطراب کمک زیادی می‌کند.


۴. بنویسید
نوشتن این امکان را به شما می‌دهد تا شرایط خودتان را شخصاً بیان کنید. طی تحقیقات انجام شده مشخص گردیده که ۲۰ دقیقه نوشتن درباره احساسات مثبت، طی سه روز متوالی به بهبود روحیه در افراد منجر می‌شود؛ بنابراین برای ارتقا سلامت روان خود قسمتی از اوقات فراغت خود را به نوشتن صرف کنید. فرقی نمی‌کند یک وبلاگ بسازید و در آن بنویسید یا در یک دفترچه یادداشت بنویسید.


۵. آشپزی کنید
قسمتی از وقت خود را در طول روز به آشپزی کردن اختصاص دهید. آشپزی و لحظاتی که برای تهیه یک غذا یا دسر صرف می‌کنید زمینه را برای کاهش انواع بیماری‌های روانی از قبیل افسردگی، وسواس و پرداختن به افکار منفی مهیا می‌کند، هنگام آشپزی کردن از کودکان هم کمک بگیرید و آن‌ها را هم در لذت پخت سهیم کنید.


۶. ورزش کنید
یک برنامه ثابت روزانه برای انجام فعالیت بدنی داشته باشید. می‌توانید از دوچرخه ثابت، چرخونک، انجام حرکات ایروبیک، پیاده روی و شمارش قدم‌ها کمک بگیرید. اگر قادر به انجام هیچ یک از فعالیت‌های ورزشی در خانه نیستید کافی است بعدازظهر‌ها ۱۰۰۰ قدم در خانه قدم بزنید.


۷. حل کردن پازل
حل پازل راهی مناسب برای افزایش کارکرد ذهنی و به چالش کشیدن آن در هر سنی است. پازل‌ها و موفقیت در حل آن‌ها با ایجاد حس موفقیت در مغز انسان به ترشح دوپامین و حال روحی بهتر منجر می‌شود.

۸. یادگیری یک زبان
زبان مورد علاقه خود را انتخاب و یادگیری را از کلاس‌های آنلاین شروع کنید و فقط از افزایش دانش خود لذت ببرید و نگران نمره نباشید.


۹. انجام تعمیرات
درست است که شما در هر کاری متخصص نیستید، ولی با اندکی مطالعه، جستجو و تمرین می‌توانید مشکلات خود را حل کنید. مثلاً تعمیر لوله کشی قسمتی از ساختمان، تعمیر یک وسیله خانه و یا شاید رنگ آمیزی اتاقی که نیاز به نقاشی دارد و...


۱۰. تماشای فیلم
در هر سن و سالی که باشید که هیچ چیز لذت بخش‌تر از لم دادن روی مبل و تماشای فیلم مورد علاقه نیست. خوشبختانه با رسیدن سال نو صدا و سیمای کشورمان سریال‌ها و فیلم‌های جدیدی را آماده نمایش کرده است که تماشای آن‌ها در جمع خانواده خالی از لطف نیست. همچنین سایت‌های زیادی هستند که فیلم و سریال‌ها را به صورت رایگان و آنلاین در اختیار علاقمندان قرار می‌دهند.


۱۱. خواندن کتاب
خواندن کتاب از مهم‌ترین راهکار‌های سلامت روانی فرد و جامعه است. مطالعات نشان داده‌اند که خواندن کتاب از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری کرده و باعث خواب بهتر و عزت نفس بالاتر، استرس کمتر و میزان افسردگی پایین‌تر می‌شود. برای اینکه در هر زمان و هر مکانی بتوانید مطالعه کنید گوش دادن به کتاب‌های صوتی نیز پیشنهاد خوبی است، گوش دادن به کتاب‌های صوتی زمان‌های مرده شما مانند زمانی که در صف انتظار هستید و ... را زنده می‌کند.
 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید

برای دیدن سایر ویدئوها اینجا کلیک کنید


چهار شنبه 28 اسفند 1398 - 17:27:53

دسته بندی :