به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، پاول دورفمن (Paul Dorfman) در این گزارش که روز یکشنبه در روزنامه تلگراف منتشر شد افزود، نیروگاه براکه ممکن است به سرنوشت چرنوبیل مواجه شود.
فاجعهٔ چرنوبیل یک حادثهٔ هستهای بود که در ششم اردیبهشت 1365 (26 آوریل 1986) در راکتور هستهای شماره چهار نیروگاه چرنوبیل در نزدیکی شهر پریپیات و در شمال اوکراین رخ داد.
دورفمن در ادامه گزارش خود با تاکید بر این که دانشمندان راکتورهای هسته ای امارات را خطری برای ایجاد رقابت تسلیحات هسته ای در خاورمیانه و هدفی برای اشاعه هسته ای می دانند، افزود، امارات هدف از ساخت این نیروگاه هسته ای را تولید برق مورد نیاز خود اعلام می کند ولی این امکان وجود دارد که آنها به جد به دنبال اشاعه هسته ای هستند.
امارات در سال 2009 میلادی شرکت کره ای الکتریک پاور را برای ساخت نیروگاه براکه به خدمت گرفت. این اولین نیروگاه برق هسته ای در شبه جزیره عربی است و به ادعای برخی ابوظبی آماده رقابت تسلیحات هسته ای با برخی کشورهای منطقه می شود.
امارات از سویی دیدگاه دولت قطر را در مورد اینکه این نیروگاه یک تهدید برای امنیت دوحه و محیط زیست قطر است ، رد کرده است.
گزارش دورفمن نشان می دهد که تغییرات اقلیمی تحت تاثیر فعالیت نیروگاه هسته ای امارات قرار می گیرد و حتی دمای بسیار زیاد منطقه روی سیستم خنک کننده آن تاثیر می گذارد.
کمیته بین المللی تغییرات آب و هوایی اعلام کرده است که رویدادهای تغییر سطح آب دریا امروزه بیشتر اتفاق می افتد و این یعنی نیروگاه های برق هسته ای ساحلی مانند براکه متاثر از افزایش سطح آب و جزر و مد است.
میانگین بالای دمای آب دریا در خلیج فارس همچنین می تواند خنک کردن راکتور با استفاده از آب دریا را دشوارتر کند.
دورفمن در جایی از گزارش خود به "خطر" احتمال حملات پهپادی به نیروگاه هسته ای توسط برخی گروه ها اشاره می کند.
پیش بینی می شود نیروگاه هسته ای براکه کار خود را در سال جدید میلادی (2020) پس از سومین تعویق در راه اندازی آن آغاز کند.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
یک شنبه 8 دی 1398 - 16:2:0